64 DE ANI DE TRADITIE SI EXPERIENTA - PESTE 10.000 DE MEMBRI - 15 AGENTII DE LUCRU: FALTICENI, SUCEAVA, GURA HUMORULUI, CAMPULUNG MOLDOVENESC, DOLHASCA, LITENI, SOLCA, BAIA, CORNU LUNCII, MALINI, SLATINA, RADASENI, BOROAIA, RADAUTI, SIRET, VATRA DORNEI

Produse si servicii

 

  •  ÎMPRUMUT TRADITIONAL - Este imprumutul ce caracterizeaza cel mai bine casa de ajutor reciproc atat prin traditie dar si prin vechimea sa de 64 de ani. Este produsul cel mai apreciat de membrii care au o vechime de cel putin 3 luni in cadrul CAR. Suma acordata poate fi de pana la 5 ori fondul social traditional, rambursabila în 24 rate, pentru sumele ce nu depăşeşc 15.000 lei şi rambursabila în 30 rate pentru sumele mai mari de 15.000, limita maximă fiind de 20.000 lei
  •  ÎMPRUMUT OPȚIONAL (URGENT) - Este un imprumut cu ajutorul caruia mii de salariati si pensionari au gasit o solutie la diferite probleme urgente. Asa cum reiese si din denumirea sa, acordarea imprumutului se face URGENT, in maxim 48 de ore de la depunerea documentelor, indiferent de vechimea membrului C.A.R. Cu alte cuvinte, orice persoana (salariat in orice domeniu de activitate sau pensionar), chiar daca nu este membru C.A.R., se poate inscrie si in maxim 2 zile i se acorda imprumutul. Suma maxima imprumutata poate fi de pana la 6 ori valoarea fondului social optional, fond care poate fi constituit pe loc din imprumutul acordat. Perioada maxima de rambursare: 48 de luni. Suma maxima imprumutata: 20.000 lei, functie de venituri si garantii.
  • Împrumut Tradițional garantat cu propriul fond socialdobânda este redusa la jumatate daca imprumutul este mai mic decat valoarea fondului social traditional.
  • Fond Social Tradițional - depuneri lunare de sume cuprinse între 10 lei şi 500 lei, bonificate anual functie de excedentul inregistrat la finalul exercitiului financiar.
  •  Fond Social Opțional - depuneri ocazionale, sumele nefiind plafonate, bonificate cu dobândă atractivă
  • Ajutoare in caz de deces - ajutoare in bani, nerambursabile, acordate in caz de deces a titularului sau a unui membru apropiat din familie, a caror valoare difera functie de vechimea de contributie a membrului respectiv. Fondul pentru ajutoare in caz de deces este depersonalizat. Contributia lunara la acest fond este de 2 lei/luna.