CAR – Este pentru toata lumea

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

CAR – Este pentru toata lumea

Imprumut rapid cu rate fixe

Casele de Ajutor Reciproc au fost inca din perioada comunista o forma traditionala a CEC-ului, insa in ultimii 27 de ani au aparut numeroase asociatii sau parteneriate internationale care ofera dobanzi foarte avantajoase pentru economiile proprii, dar si credite valabile pana la 10 ani.

CAR Invatamant Falticeni este o institutie care se deosebeste de vechiul CAR prin faptul ca oamenii nu mai trebuie sa economiseasca o perioada de timp o suma fixa pentru a obtine un imprumut. Fondul poate fi constituit direct din imprumut, fara sa fie nevoie de vechime. Mai mult decat atat, persoanele care vor sa economiseasca sau sa se imprumute se pot imprumuta, insa fara ca cele doua actiuni sa fie conditionate una de existenta celeilalte.

Cu toate ca se numeste CAR INVATAMANT FALTICENI orice persoana care face dovada unor venituri de natura salariala sau din pensii poate deveni membru si accesa un imprumut, indiferent de domeniul de activitate. De asemenea se adreseaza si persoanelor din mediul privat, nu doar bugetarilor.

Orice persoana cu varsta peste 18 ani poate deveni membru si poate depune in fondul social, (optional pentru economisire/traditional pentru imprumuturi) Ambele fonduri sunt bonificate anual cu o dobanda care sa acopere inflatia. Acesta este primul motiv care a determinat un numar atat de mare din populatie sa isi depuna ecomiile intr-un fond de tip CAR, fiind stimulate cu cresterea fondului, dar si cu posibilitatea primirii unui imprumut rapid cu o dobanda fixa.

Mai mult decat atat, in cazul in care un membru CAR doreste sa isi retraga depunerile si nu are un imprumut in derulare, acestea ii sunt puse imediat la dispozitie , fara sa se retina taxa pentru impozit de 16% sau vre-un comision de retragere, la fel ca in cazul altor institutii. In plus, nu este predefinita o suma fixa de depunere sau perioade impuse la fel ca in cazul bancilor, motiv pentru care oamenii aleg cea mai usoara si mai corecta modalitate de economisire.

De asemenea, persoanele devenite membru al asociatiei pot solicita imprumuturi in baza veniturilor individuale, inclusiv in cazul pensiilor.

In cazul membrilor noi, actele necesare inscrierii la CAR Invatamant sunt:

  • Cartea de identitate;
  • Ultimul cupon de pensii (PENSIONARI);
  • Adeverinta de venit si extras REVISAL semnate si stampilate de catre angajator (SALARIATI);
  • Solicitantul trebuie sa aiba minimum 3 luni de vechime la ultimul loc de munca (SALARIATI);

Indiferent de suma imprumutata sau de tipul de imprumut, toate ratele sunt fixe. Fondul poate fi constituit direct din imprumuturl acordat!  De regula, imprumutul la CAR Invatamant se garanteaza cu girant bugetar sau pensionar.

De asemenea, daca sunteti deja membru aveti acces la imprumuturi fara giranti si cu dobanzi fixe si reduse.

agentii car invatamant

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us