Cariere

 Angajăm casier/operator ghișeu 

  • La CAR Învățământ Fălticeni apreciem entuziasmul tău si dorința de a face performanță, așa cum apreciem și vechimea în muncă.
Nu ai nevoie de multe încercări când știi ce vrei!
Cariera ta începe sau continuă la CAR Învățământ Fălticeni!
Nu ai nevoie  neapărat de experiență, ne bazăm pe flexibilitatea noastră, pe trainingurile pe care ți le oferim când vii în organizație, dar și pe dorința ta de crește și de a face o îmbunătățire în viața ta și a celor cu care intri în contact.
Cei 90 de ani de experiență pe care îi avem și-au pus amprenta asupra modului nostru de lucru. A fost nevoie de decizii dificile pentru a schimba perspectiva structurii organizaționale și a proceselor de lucru și de implementare a unor noi modele de business ca să putem fi nr. 1 în top CAR-uri din România.
Schimbările la nivel intern ne-au adus satisfacția că am făcut ce trebuia pe parcursul perioadei de transformare și un sentiment puternic de încredere că noul model de lucru este cel corect.
  • Suntem într-o continuă schimbare spre nou și spre mai bine, analizând și spicuind din piață tot ce se potrivește și poate aduce îmbunătățiri în organizația noastră.
Oamenii sunt centrul culturii noastre organizaționale și de aceea ne-am ascultat și respectat întotdeauna angajații reușind să creăm o echipă unită și o atmosferă mai mult decât plăcută la birou, în care, făcând lucrurile potrivite, să nu simți că muncești.
În acest context, banii au o altă valoare, iar recompensa financiară este însoțită de sfaturi, autodepășire și plăcerea de a pleca acasă cu gândul că a doua zi te întorci la un loc de muncă unde ești respectat și ascultat.
  • Organizația noastră este clădită pe respectul reciproc dintre membru și angajat, astfel având un echilibru între a oferi ce este mai bun pentru membrii noștri, însă și pentru angajați.
Oferim produse şi servicii de calitate, dar şi un mediu de lucru provocator care stimulează și încurajează iniţiativa.
Angajaţii au posibilitatea și sunt încurajați  să ia decizii legate de propria dezvoltare, iar noi le oferim instrumentele necesare.
Suntem mai mult decât implicaţi în comunitatea din care facem parte.
Este o responsabilitate mare să faci parte din Familia CAR Învățământ Fălticeni, însă satisfacția este pe măsură.
CV-urile, împreună cu o fotografie și răspunsul la întrebarea: De ce crezi că ești potrivit pentru acest loc de muncă? se trimit pe office@car-invatamant.ro .
Te rugăm ca în subiect să scrii postul pentru care ai vrea să aplici și punctul de lucru.
O fișa postului pe scurt.
1.Vei contribui la dezvoltarea Asociației C.A.R. Învățământ Fălticeni în zona în care vei activa.
2.Vei oferi membrilor și potențialilor membri informații în legătură cu serviciile pe care le oferim.
3.Îi vei ajuta pe oameni să aleagă cea mai bună soluție pentru nevoile lor.
4.Vei prelua documente și vei întocmi dosarele de solicitare a împrumuturilor.
5.Vei efectua operațiuni de încasări de numerar, plăți și alte proceduri specifice.
6.Vei promova ceea ce facem noi atât la birou cât și pe teren.
7.Vei fi proactiv și vei veni mereu cu propuneri și idei despre cum putem fi mai buni.
8.Vei ține legătura cu colegii de la sediul central din Fălticeni pentru a implementa cu succes strategia de dezvoltare stabilită prin normele interne și statut.
9.Foarte important, vei găsi cel mai bun mod în care să lucrezi cu colegii astfel încât toată lumea să fie unită, motivată, focusată și orientată către rezultat.
Notă: Pentru funcțiile operator ghișeu și casier se cere garanție, un imobil, pentru eventuale prejudicii pe care angajatul le-ar putea aduce organizației prin natura serviciului său.
  • Dacă ești student și în căutare de experiență, contactează-ne pentru un stadiu de practică. Pașii sunt aceiași ca la angajare!