Economii

CUM FUNCŢIONEZĂ

ECONOMIILE INTELIGENTE

AVANTAJE ECONOMII

CAR ÎNVAŢĂMÂNT FĂLTICENI

Va confera calitatea de membru CAR, cu toate avantajele care decurg din prevederile statutare.

Acces neingradit si nelimitat la economiile membrului.

Acces neingradit la formele de intrajutorare prevazute prin statut.

Castiguri suplimentare, importante, prin dobanda bonificata la depunerile din fond. Dobanda nu este impozabila.

Protectia la inflatie a economiilor membrilor.

În caz de nevoie, acces la imprumuturi, semnificativ mai mari decat economiile realizate pana la data solicitarii.

Economii inteligente

Fonduri sociale la CAR

AFLĂ MAI MULTE DESPRE ECONOMII...

   Mulți oameni se gândesc adesea la metode cât mai sigure și eficiente de economisire care să le asigure confort și siguranță financiară. Cel mai eficient instrument care vă poate ajuta în acest sens este fondul social, bonificat cu dobânzi atractive, prin intermediul căruia membrii CAR pot economisi și pot avea acces la împrumuturi.

 

Dacă în plan financiar vă propuneți să aveți un sistem de economisire cât mai productiv, atunci următorul pas este obținerea calității de membru CAR. Acest lucru presupune participarea periodică la constituirea unui fond social iar depunerile dumneavoastră vor fi bonificate cu o dobândă care să le protejeze împotriva inflației. De regulă, bonificarea este mai mare decât media dobânzilor la instrumentele de economisire de pe piața financiar-bancară.

 

Cu eforturi financiare minime, aveți ocazia să constituiți în timp economii, ele asigurând familiei dumneavoastră echilibru financiar și siguranță asupra banilor. Dacă acestea nu sunt suficiente nevoilor dumneavoastră, aveți posibilitatea de a obține un împrumut. De regulă, fondul social permite accesul la împrumuturi de 5-6 ori mai mari decât economiile realizate până la data solicitării, dar puteți cere un împrumut indiferent de tipul de fond pe care alegeți să-l deschideți. De asemenea, în funcție de nevoile pe care le aveți, vă punem la dispoziție mai multe tipuri de împrumut cu posibilitate de rambursare de până la 120 de luni.

 

Mai mult decât atât, calitatea de membru CAR vine cu o mulțime de avantaje. Pe lângă avantajele economisirii și accesul la împrumuturi semnificative, aveți acces neîngrădit la formele de într-ajutorare prevăzute prin statut și beneficiați de protecția economiilor dumneavoastră la inflație. De asemenea, puteți beneficia de câștiguri suplimentare importante prin dobânda pe care o primiți pentru fondul dumneavoastră social. Aceste fonduri nu sunt impozitate, iar pentru administrarea lor nu se percepe nici un fel de comision!

 

Începeți să economisiți chiar de astăzi, devenind membru CAR Învățământ Fălticeni. În agențiile noastre veți afla cum anume puteți să vă înscrieți și ce tip de fond se potrivește nevoilor dumneavoastră.

 

Membrii pot economisi la CAR prin constituirea unor fonduri sociale, bonificate cu dobânzi atractive.

 

Obtinerea calitatii de membru CAR presupune participarea periodica la constituirea unui fond social.

Depunerile se constituie in fond social traditional al membrului;

 

Fondurile sociale se bonifica cu o dobanda care sa le protejeze impotriva inflatiei. De regula, bonificarea este mai mare decat media dobanzilor la instrumentele de economisire de pe piata financiar-bancara;

 

Cu eforturi financiare minime, puteti sa va constituiti in timp, rezerve care sa confere familiei dumneavoastra confort si echilibru financiar. Daca economiile nu sunt suficiente nevoilor membrului, se poate obtine un imprumut care este de 5-8 ori valoarea fondului social constituit la data solicitarii.

 

Existenta fondului social este conditie obligatorie pentru obtinerea unui imprumut.