CAR Invatamant Falticeni – sustinem comunitatea locala

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

„Jocurile Copilăriei” – caritate, voie bună, implicare

Duminică, 2 iunie, a avut loc cea de-a V-a ediție a evenimentului „Jocurile Copilăriei”, în Parcul Veverița din Vatra Dornei. Evenimentul a fost organizat de către Primăria Municipiului Vatra Dornei și SARCO Energy.

CAR Învățământ Fălticeni, Aqua Carpatica, Aura, Les Amis și DORASPAN Vatra Dornei au fost principalii sponsori ai ediției 2019.

Anul acesta au alergat împreună mai multe familii pentru Robert Dranca, un copil de 10 ani din Iacobeni care suferă de leucemie. Donațiile s-au făcut în cadrul crossului caritabil „Împreună pentru Robert!”.

De asemenea, cei mici s-au bucurat de concursuri de triciclete, biciclete și de role, au tras cu arcul și s-au remarcat la competiții de cross, minidisco, parkour, beatbox, scooting și pictură. Concursurile s-au adresat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

Vremea frumoasă, activitățile distractive și sportul nu au lipsit în această zi. Premiile oferite de sponsori au fost o bucurie pentru copiii care s-au întrecut cu plăcere în competițiile de duminică.

Joaca, voia bună și bucuria au definit ediția a V-a „Jocurile Copilăriei”. CAR Învățământ a sponsorizat premiile celor mici, însă nu a lipsit nici de la eveniment, din mijlocul comunității locale din Vatra Dornei.

Și de data aceasta, activitățile culturale, sportive și caritabile „Jocurile Copilăriei” au devenit prilej de socializare și distracție în familie. Copiii au râs, s-au distrat, au fost competitivi, s-au bucurat de concursuri, au învățat și au apreciat premiile pe care le-au primit la final.

Copiii au profitat de vremea bună, cu soare, și au dat tot ce au avut mai bun în încercarea de a câștiga premiile mult așteptate.

Este important să ne implicăm în comunitatea locală și să oferim sprijin atunci când e nevoie. Dacă ne pasă de cei din jur, lumea va deveni un loc mai bun în care să ne creștem copiii.

Dacă vrei să fii la curent cu evenimentele în care ne implicăm, dă-ne un like pe Facebook!


LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us