CAR Invatamant Falticeni va lansa serviciul TelVerde

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

CAR Invațamânt Fălticeni va pune la dispoziția actualilor și potențialilor membri o linie telefonică gratuită. Serviciul de tip TelVerde va fi inaugurat anul acesta și va operațional din această toamnă. Apelabil din orice rețea, fixă sau mobilă, numărul de telefon va putea fi utilizat pentru acordarea de informații diverse.

Prin acest serviciu clienții vor putea afla detalii despre produsele și serviciile unității care numără acum 15 agenții de lucru în județul Suceava.

”Acesta va răspunde necesităților în materie de informare a publicului și membrilor CAR cu privire la serviciile noastre”, susține Constantin Bulboacă, președintele CAR Invațamânt Fălticeni.

Organizat sub forma unui Centru Telefonic, linia telefonică gratuită va deservi cei peste 11.500 de membri cotizanți. Inaugurarea va avea loc după ce CAR Invațamânt Fălticeni se va întoarce în sediul administrativ de pe strada Nicolae Bălcescu.

”Motivul pentru care am decis lansarea serviciului TelVerde este creșterea numărului de membri cât și dorința de a informa cu promptitudine potențialii clienți”, conchide Constantin Bulboacă.

Tot pentru acest an este prevăzută deschiderea unei noi agenții la Vicovu de Sus.

Articol preluat de pe Cronica de Falticeni www.cronicadefalticeni.com

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

program special car invatamant falticeni coronavirus
Blog

Program special CAR

Programul de lucru în agențiile CAR Învățământ Fălticeni va fi redus, începând din data de 16 martie 2020, pentru a preveni răspândirea COVID-19. PROGRAM SPECIAL

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us