Comunicat de presa 7 Aprilie 2016

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

            Comunicat de presa C.A.R. Învățământ Fălticeni

In urma articolelor de presă apărute recent în presa suceaveana referitoare la faptul că un anume CAR Suceava ar susține o formațiune politică și pe candidatul acesteia la Primăria Suceava, fără a se menționa foarte clar în titlurile articolelor respective sau chiar în conținutul lor despre ce CAR este vorba, C.A.R. Invățământ Falticeni, care are 23 de puncte de lucru în județ (dintre care 3 în mun.Suceava), se dezice de implicare politică sau afiliere cu vreo grupare de acest fel.

Obiectivul principal al C.A.R. Învățământ Fălticeni este și va rămâne și pe viitor întrajutorarea financiară a membrilor săi, creşterea numărului de membri, realizarea unei bune capitalizări a casei, înfiinţarea de noi agenţii de lucru, oferirea de servicii conexe și de asistență socială în limitele permise de legislație și, nu în ultimul rând, extinderea casei în întreg județul Suceava astfel încât să putem veni în sprijinul cât mai multor oameni.

CAR Invățământ Fălticeni dorește să clarifice faptul că nu este afiliată și nu susține niciun partid politic și niciun candidat, indiferent de postul pe care acesta candidează sau orașul/comuna pentru care candidatul este propus. CAR Invatamant Falticeni nu dorește ca imaginea organizației să fie asociată cu vreun partid politic.

Faptele prezentate ​în presa suceveană nu au legătură cu asociația noastră sau cu serviciile pe care aceasta le prestează. Faptul că suntem cel mai mare CAR al salariaților din județul Suceava ne obligă să ne continuăm activitatea la cote înalte și să-i servim pe cei peste 19.000 de membri cel puțin cu aceeași promptitudine și cu același profesionalism de până acum și totodată să ne înștiințăm actualii și posiblii membri de faptul că ​CAR Învățământ Fălticeni nu a fost și nu este afiliat cu nici o grupare politică sau cu membrii acestora.

            Politica C.A.R.-ului este doar politica financiară

            Singura politică pe care o practicăm este politica financiară pentru a veni în întâmpinarea membrilor noștri cu servicii de calitate în domeniul creditării, economisirii și asistenței sociale.

Pe această cale ne informăm membrii și potențialii membri despre faptul că, de curând, am creat posibilitatea de a acorda ajutoare nerambursabile la căsătorii, nașteri, decese, boli grave și intervenții chirurgicale. Membrii CAR au acum și posibilitatea de a-și înscrie copiii/nepoții strict în scop de economisire.

Nu în ultimul rând ne informăm membrii despre faptul că în luna aprilie avem în derulare o campanie prin care se poate accesa Împrumutul promoțional pentru membrii cu istoric bun de plată sau Împrumutul special fără giranți valabil și pentru membrii noi, indiferent de domeniul de activitate.

            Mai multe detalii pot fi obținute accesând www.car-invatamant.ro sau la tel: 0800.827.227.

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us