Home » Mass-media » Conferinta Anuala a membrilor C.A.R. – Comunicat de presa

Conferinta Anuala a membrilor C.A.R. – Comunicat de presa

COMUNICAT DE PRESĂ

Privind Conferința Anuală a Casei de Ajutor Reciproc a Salariaților Învățământ Fălticeni I.F.N. din 4 februarie 2012

În sala Centrului de Documentare şi Informare a Colegiului Naţional Mihai Băcescu Fălticeni, începând cu ora 10.00, a avut loc Conferinţa Anuală la care au participat 80 de membri C.A.R. de pe raza judeţului Suceava.

Lucrările au scos în evidenţă o serie de realizări din care amintim:

–          Obţinerea locului 3 la nivel naţional în ultimii doi ani dintr-un total de aproximativ 2.500 de C.A.R.-uri, fapt ce menţine C.A.R. a Salariaţilor Învăţământ Fălticeni ca fiind cel mai mare C.A.R. din judeţul Suceava afiliat la Uniunea Naţională a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariaţilor din România;

–          Creşterea numărului de membri de la 5.922 la 7.276 în cursul anului 2011;

–          Înfiinţarea unor noi agenţii de lucru la Câmpulung-Moldovenesc, Solca, Rădăuţi şi Siret;

–          Fondurile sociale ale membrilor C.A.R. la sfârşitul anului 2011 totalizau 16.838.923 lei iar activele totale erau de 19.955.280 lei;

–          În anul 2011, 3.132 de membri C.A.R., salariaţi în diverse domenii de activitate sau pensionari, au contractat împrumuturi în valoare totală de 17.230.490 lei.

–          În cursul anului 2011 C.A.R. Învăţământ Fălticeni a fost dat ca exemplu de bună practică în domeniul economiei sociale de către Ministerul Muncii;

În acest moment reuşim să onorăm orice tip de împrumut în maxim 2 zile, împrumuturi de maxim 15.000 lei, rambursabile într-o perioadă de până la 3 ani.

Ca perspectivă, se are în vedere deschiderea de noi agenţii şi consolidarea celor 14 deja existente, astfel încât să putem veni în întâmpinarea cât mai multor persoane din jud.Suceava care au nevoie de un ajutor o anumită perioadă de timp.

Cei care sunt interesaţi de beneficiile de a fi membri C.A.R. pot accesa site-ul www.car-invatamant.ro pentru mai multe informaţii.

Consiliul Director al C.A.R. a Salariaţilor Învăţământ Fălticeni I.F.N.

Inchide