Conferinta Anuala a Membrilor CAR Invatamant Falticeni – Suceava

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Comunicat de presa

 

Duminica, 12.03.2017 in incinta unui restaurant din municipiul Falticeni a avut loc Conferinta Anuala a Asociatiei Casa de Ajutor Reciproc Invatamant Falticeni IFN la care au participat 207 membri CAR din intreg judetul Suceava.

 

Pe langa inregistrarea membrilor delegati s-a avut pe Ordinea de zi:

 

  1. Prezentarea, discutarea si supunerea la vot a Raportului Consiliului Director privind activitatea desfasurata in anul 2016, precum si descarcarea de gestiune.(aprobat in unanimitate)
  2. Prezentarea, discutarea si supunerea la vot a Raportului de gestiune al activitatii pentru anul 2016.(aprobat in unanimitate)
  3. Prezentarea, discutarea si supunerea la vot a Raportului de gestiune al activitaii pentru anul 2016.(aprobat in unanimitate)
  4. Prezentarea, discutarea si supunerea la vot a Raportului Comisiei de cenzori pentru activitatea exercitiului financiar din anul 2016.
  5. Prezentarea, discutarea si aprobarea Proiectului bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2017.(aprobat in unanimitate)
  6. Prezentarea proiectului Hotararii Conferintei, care va fi discutata, analizat si completat dupa caz de Conferinta si aprobat prin vot. (aprobata in unanimitate)
  7. Diverse

 

  Anul 2016 a constituit pentru C.A.R. Învățământ Fălticeni I.F.N. cea mai bună perioadă de activitate profesională, fiind anul cu cele mai bune rezultate economico-financiare.

Lucrările au scos în evidenţă o serie de realizări din care amintim:

 

   În anul 2016, CAR Învățământ Fălticeni a înregistrat o creștere netă de 2.503 de noi membri, de la 18.233 membri, câți existau la 31.12.2015, ajungând la 31.12.2016 la un număr de 20.736 membri, creșterea fiind cu 13,7% față de anul anterior.

Îmbucurător pentru anul 2016, este faptul că se păstrează trendul ultimilor ani și nicio agenţie nu a înregistrat la finalul anului scăderea numărului de membri.

   În anul 2016 activele totale au crescut de la 63.114.385 lei cât erau la data de 31.12.2015, cu 20.427.364 lei, ajungând la un total de 83.541.749 lei, creșterea fiind cu 32,36% față de anul 2015.

 

    Prin aplicarea bonificării în mod diferențiat pentru cele 3 tipuri de fonduri, a rezultat o bonificare medie de 4,32%/an.

Putem afirma fără să greșim că bonificarea fondurilor membrilor CAR este peste media dobânzilor practicate la depozite de către alte instituții financiare, fapt ce a susținut ca an de an fondurile să fie protejate împotriva inflației iar membrii CAR să fie consecvenți în constituirea prin acumulări lunare sau ocazionale a  acestor fonduri.

Indicatori CAR INVATAMANT FALTICENI

      Categoriile de persoane care pot beneficia de serviciile pe care le oferim sunt atât salariații din sistemul de învățământ cât și orice alte persoane care obțin venituri de natură salarială sau din pensii, atât din mediul bugetar cât și din cel privat.

 

     Ca perspectivă, se are în vedere deschiderea de noi agenţii şi consolidarea celor 23 deja existente, astfel încât să putem veni în întâmpinarea cât mai multor persoane din jud.Suceava care au nevoie de un ajutor o anumită perioadă de timp.

 

Departamentul de Relații Publice – CAR INVATAMANT FALTICENI

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut promotional fara giranti
Blog

Imprumut Fara Giranti

Perioada: 1.09. – 31.10. 2020 Că toamna vine cu cheltuieli noi știe toată lumea, dar cum facem să rezolvăm asta? Cu un împrumut promoțional fără

CITEŞTE MAI MULT »
imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »
economii
Blog

Unde sa gasesti economii chiar si atunci cand este imposibil

Totul despre economii Toată lumea vorbește despre economii, dar știm cu toții să punem în practică teoria? Că trebuie să economisim 10% din venituri, că

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us