Conferinta anuala a membrilor – Duminica 17 martie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Casa de Ajutor Reciproc a Salariaților Învățământ Fălticeni a organizat duminică, 17 martie, Conferința Anuală a membrilor C.A.R.

La evenimentul desfășurat în amfiteatrul Colegiului Naţional Nicu Gane din Fălticeni, au participat 138 de membri delegați de pe raza județului Suceava și reprezentanți ai Biroului Executiv al Uniunii Naționale a C.A.R.-urilor de la București.

Lucrările Conferinței au scos în evidenţă o serie de indicatori, în creștere față de anul anterior, din care amintim: numărul de membri a crescut cu 29% față de anul precedent, ajungând la 31.12.2012 la 9400 de membri; numărul de agenții de lucru în întregul județ a crescut la 15; dobânda medie de bonificare a fondurilor sociale ale membrilor a fost de 7,67% iar prin aceasta nu numai că s-a reușit protejarea fondurilor împotriva inflației, dar a adus chiar beneficii membrilor C.A.R. Și, nu în ultimul rând, este de amintit faptul că cei peste 9400 de membri cotizanți au constituit la C.A.R. fonduri proprii totale de peste 22 milioane lei. În cursul anului 2012, 5125 de membri C.A.R., salariaţi în diverse domenii de activitate sau pensionari, au contractat împrumuturi în valoare totală de 24.193.225 lei

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: CLICK AICI
Stiri la posturile TV locale

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us