Conferinta CAR – 30 martie 2014

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

COMUNICAT DE PRESĂ

Privind Conferința Anuală a Casei de Ajutor Reciproc

Învățământ Fălticeni I.F.N. din 30 martie 2014

            În amfiteatrul Colegiului Naţional Nicu Gane din Fălticeni, duminică 30 martie, începând cu ora 10.30 a avut loc Conferinţa Anuală la care au participat 110 membri C.A.R. de pe raza judeţului Suceava.

Anul 2013 a constituit pentru C.A.R. Învățământ Fălticeni  I.F.N. cea mai bună perioadă de activitate profesională, fiind anul cu cele mai bune rezultate economico-financiare.

Lucrările au scos în evidenţă o serie de realizări din care amintim:

–          Obţinerea locului 2 la nivel naţional, în ultimii doi ani, într-un calasament din care fac parte aprox. 1.900 de C.A.R.-uri, fapt ce menţine C.A.R. Învăţământ Fălticeni ca fiind cel mai important C.A.R. al salariaților din judeţul Suceava afiliat la Uniunea Naţională a Caselor de Ajutor Reciproc din România;

–          Creşterea numărului de membri de la 9400 la 12.150 în cursul anului 2013;

–          Înfiinţarea unei noi agenţii de lucru la Vicovu de Sus și a celei de-a doua agenții în Suceava, în cartierul Burdujeni, numărul total de agenții cu tot cu sediul din Fălticeni ajungând astfel la 18.

–          Fondurile sociale ale membrilor C.A.R. la sfârşitul anului 2013 totalizau 29.990.546 lei.

–          Cu această ocazie au avut loc și alegeri pentru structurile de conducere și control ale unității.

În acest moment reuşim să onorăm orice tip de împrumut în maxim 2 zile, împrumuturi de până la 20.000 lei, rambursabile într-o perioadă de până la 5 ani.

Pentru perioada aprilie-mai 2014 anunțăm o scădere a dobânzilor la împrumuturi cu până la 2% iar persoanele care se înscriu împreună cu o cunoștință vor beneficia (ambele) de 50% reducere din taxa de înscriere.

În plus, CAR Învățământ Fălticeni anunță asocierea sa din luna aprilie 2014 în programul ÎMPREUNĂ PENTRU SĂNĂTATEA TA. Prin acest program, membrii C.A.R. fideli vor putea beneficia de reduceri de până la 25% la analizele medicale și de laborator la principalii furnizori de servicii medicale din județ. Mai multe detalii vor putea fi obținute direct în agențiile C.A.R. Învățământ Fălticeni după data de 7 aprilie 2014.

Categoriile de persoane care pot beneficia de serviciile pe care le oferim sunt atât salariații din sistemul de învățământ cât și orice alte persoane care obțin venituri de natură salarială sau din pensii, atât din mediul bugetar cât și din cel privat.

Ca perspectivă, se are în vedere deschiderea de noi agenţii şi consolidarea celor 17 deja existente, astfel încât să putem veni în întâmpinarea cât mai multor persoane din jud.Suceava care au nevoie de un ajutor o anumită perioadă de timp.

Consiliul Director al C.A.R. a Salariaţilor Învăţământ Fălticeni I.F.N.

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us