Credit rapid nebancar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi

Ce ne interesează la un credit rapid nebancarValoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt câteva exemple, însă ceea ce oamenii caută cu adevărat este să rezolve nevoia pe care o au. Caută instituții de încredere, cu tradiție, transparente, care le acordă tot timpul necesar și care îi ajută atunci când au cea mai mare nevoie

Dacă și tu ai nevoie de mai multe detalii despre împrumuturi, rămâi cu noi în continuare. Ți-am pregătit un material detaliat despre tipurile de împrumuturi pe care le poți accesa la CAR Învățământ Fălticeni, punctând cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de la membrii noștri.

În primul rând, află că poți lua un credit rapid nebancar la CAR Învățământ Fălticeni dacă ești salariat în mediul privat, bugetar, pensionar sau student și locuiești în județul Suceava.

Cu alte cuvinte, toată lumea, din orice domeniu de activitate, poate lua un împrumut la CAR.

Poți lua până la 100.000 lei, rambursabili în 6 ani.

În funcţie de suma împrumutată, împrumutul opţional poate fi rambursat într-o perioadă de până la 5 ani (60 de luni) pentru sumele de până în 15.000 lei și până la 6 ani (72 de luni) pentru împrumuturile cuprinse între 15.001-100.000 lei.

De asemenea, valoarea împrumutului poate fi de până la 10 ori fondul social tradițional constituit. Este important să știi că pentru acest tip de credit rapid nebancar fondul social necesar poate fi constituit pe loc, direct din împrumut.

Se percepe o taxă de analiză dosar de 1% din valoarea împrumutului, o singură dată, la acordare. De reținut: taxa de analiză dosar se plătește doar dacă împrumutul se aprobă și se acordă.

La acest tip de credit rapid nebancar, dobânda de plată este doar 7,75%/an din suma împrumutată.

Poți lua până la 50.000 lei, rambursabili în 48 luni.

În funcţie de suma împrumutată, împrumutul tradițional poate fi rambursat într-o perioadă de până la 18 luni pentru sume până în 10.000 lei, 24 luni pentru sume cuprinse între 10.001 – 15.000 lei, 30 luni pentru sume cuprinse între 15.001 – 20.000 lei, 36 luni pentru sume cuprinse între 20.001 – 30.000 lei și 48 luni pentru sume cuprinse între 30.001 – 50.000 lei.

De asemenea, valoarea împrumutului poate fi de până la 8 ori fondul social tradițional constituit. Important: pot accesa împrumutul tradițional membrii care au minim 6 luni de cotizare la fondul social tradițional.

Vestea bună pentru tineri este că toți membrii CAR care au până în 35 de ani pot rambursa împrumutul tradițional în 48 luni, indiferent de valoare.

La acest tip de credit rapid nebancar, dobânda de plată este doar 5,2%/an din suma împrumutată.

Poți lua până la 5.000 lei, rambursabili în maxim 12 luni.

Pentru a lua acest împrumut este nevoie să fii student la zi sau să urmezi cursurile unei școli postliceale.     

Se percepe o taxă de analiză dosar de 1% din valoarea împrumutului, o singură dată, la acordare. De reținut: taxa de analiză dosar se plătește doar dacă împrumutul se aprobă și se acordă.

La acest tip de credit rapid nebancar, dobânda de plată este doar 7,75%/an din suma împrumutată.

Poți lua un împrumut în limita fondului tău social, rambursabil în maximum 48 luni.

La acest tip de credit rapid nebancar, dobânda de plată este doar 2,6%/an din suma împrumutată.

De reținut:

  • – Pentru a lua un credit rapid nebancar la CAR este necesar să devii membru, iar în aceeași zi poți accesa împrumutul de care ai nevoie. Simplu și rapid!
  •  
  • Primești orice tip de credit rapid nebancar în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete.
  • Poți descărca documentele necesare de pe site, din secțiunea FORMULARE TIPIZATE.
  •  
  • – Împrumuturile de la CAR Învățământ Fălticeni (cu excepția celui garantat cu fondul social) se garantează cu fondul social și cu giranți. Numărul giranților este variabil în funcție de vârsta, venitul, locul de muncă, vechimea la locul de muncă și, eventual, istoricul de plată al titularului de împrumut și al giranților.
  •  
  • – Poți verifica oricând situația ta financiară online, foarte rapid*. Doar intri pe site la secțiunea CONTUL MEU, completezi cu numărul fișei și parola și intri în cont. Sau descarcă pe telefon aplicația CAR Învățământ Fălticeni pe Android sau IOS.

*Dacă nu ai datele de autentificare, te rugăm să ne contactezi în sucursale sau pe messenger.

 

  • – Acum poți plăti cu cardul orice credit rapid nebancar prin noul serviciu CAR ONLINE. Durează doar 2 minute să completezi formularul și economisești timp prețios pentru că nu mai este nevoie să vii în sucursală pentru tranzacții.

Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.

Urmărește-ne zilnic pe Facebook și fii informat!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us