Imprumuturi personalizate – Servicii Creditare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Imprumuturile personalizate – optiunea romanilor inainte de sarbatorile Pascale

      Cu pasi repezi se apropie sarbatorile Pascale. Totusi, bucuria nu este direct proportionala cu maretia sarbatorilor deoarece in aceasta perioada oamenii sunt obisnuiti sa cheltuiasca mai multi bani decat de obicei. In aceeasi perioada in care nevoile se amplifica oamenii cauta sa imprumute bani de la prieteni, cunostinte, banci, IFN-uri sau CAR-uri.

Fiind constiente de contextul favorabil , dar si din dorinta de a-si imbunatati relatiile cu membrii, institutiile de creditare vin in intampinarea lor cu diferite oferte de produse si servicii adaptate acestui interval de an. Astfel, cei care isi doresc sa fie sau sunt membrii unui CAR se pot bucura de rate cu dobanda minima sau de dobanzi promotionale la credite si produse de economisire.

Ei bine, toate aceste oferte tentante au efectul asteptat pentru ca din ce in ce mai multe persoane apeleaza la aceasta metoda de imprumut. Potrivit unui sondaj realizat de serviciile financiare, mai mult de 60% din romani achizitioneaza un produs bancar in perioada sarbatorilor.

Care este cea mai buna solutie pentru a procura cu succes o suma de bani inainte de sarbatori? De unde ne achizitionam un produs de creditare? Care este cea mai buna alternativa? Ei bine, in aceasta perioada cel mai sigur si prielnic mod de a procura o suma de bani este car-invatamant.ro. Car-invatamant.ro este una dintre cele mai vechi institutii de creditare care serveste nevoile romanilor. Indiferent daca esti student, ai nevoie de un imprumut optional (de urgenta), unul traditional sau unul garantat cu fondul social, car-invatamant.ro raspunde tuturor nevoilor, indiferent de statutul social.

Imprumutul Student

Persoanele care pot beneficia de acest imprumut trebuie sa faca dovada cursului unei forme de invatamant ZI sau sa urmeze cursurile unei scoli postliceale. Suma maxima care poate fi imprumutata in acest program de imprumut este de 5000 de lei cu rambursare in 12 luni. Studentii pot apela la acest serviciu deoarece inscrierea este gratuita, dobanda este mica , iar taxa de analiza de 1% se percepe o singura data, la acordarea imprumutului. Pentru a veni in ajutorul studentului si a familiei acestuia, imprumutul poate fi rambursat anticipat, fara costuri in plus.

Imprumutul de urgenta (optional)

Acest imprumut este unul dintre cele mai cautate de oameni pentru ca in functie de suma imprumutata, imprumutul se poate rambursa intr-o perioada de pana la 60 de luni pentru sumele de pana in 15000 lei si 72 de luni pentru sumele ce o depasesc pe aceasta. Taxa de analiza dosar este doar de 1% din imprumutul acordat si se percepe o singura data, la acordarea creditului.

Imprumutul Traditional

Imprumutul Traditional poate fi acordat oricaror persoane, indiferent de varsta. Acest imprumut poate fi accesat de toate persoanele care au minimum 6 luni de cotizare la fondul social traditional, unde se poate depune un maxim 1000 lei/ luna.

Imprumut garantat cu fondul social

Acest tip de imprumut vizeaza fondul social traditional al membrului, intrucat orice persoana care este membru al CAR-ului are cotizat in acest tip de fond.

Acest tip de imprumut are o dobanda la jumatate fata de Împrumutul Traditional. Acest imprumut este, de asemenea, o optiune pentru multe persoane deoarece in cazul aplicarii pentru serviciul de creditare nu este nevoie de giranti.

Unul din marele avantaj pentru cei ce opteaza să fie membri ai CAR Învățământ Falticeni este ca banii pot fi ridicați din agenție în 24 de ore după depunerea documentatiei complete.

[Google]

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

Informatii

Program de Paști 2021

Fiindcă vine Paștele Ortodox programul sucursalelor noastre se va suferi mici modificări.   Programul sucursalelor CAR Învățământ Fălticeni de Paște va fi următorul: Vineri – 30

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us