Dobândă mai mică Împrumuturi Mai Avantajoase

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
dobanda mai mica car invatamant falticeni

Dobanda mai mica, imprumuturi mai avantajoase

Am scăzut dobânzile și în 2021, așa cum este firesc pentru a susține dezvoltarea comunității locale. Acum iei împrumuturi cu dobândă mai mică și mai avantajoase, în tot județul Suceava.

 

Așadar, împrumuturi mai avantajoase, cu rată și dobândă fixă, pentru nevoile și dorințele tale. Până la 100.000 lei, rambursabili în maxim 6 ani.

 

Cei peste 32.000 de membri CAR din comunitatea suceveană, însă și cei care se vor înscrie de acum înainte vor beneficia, prin urmare, de: 

 

– 4,31%/an din suma împrumutată dobânda la Tradițional

6,71%/an din suma împrumutată – dobânda la Opțional (De Urgență)

 

Concret, în 2020 dobânzile la cele mai accesate împrumuturi au fost astfel:

 

  • – Tradițional – 5,2%/an din suma împrumutată;
  • – Opțional (De Urgență) – 7,75%/an din suma împrumutată.

Cu alte cuvinte, anul acesta am scăzut dobânzile cu peste 1%, din nou, la toate tipurile de împrumuturi.

Împrumut rapid cu rată și dobândă fixă

Sperăm că 2021 va fi un an mai bun pentru toată lumea și ne dorim să contribuim și noi măcar puțin în acest proces. De aceea, toate împrumuturile au rată și dobândă fixă și se acordă în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete, modificări făcute ținând cont de feedback-ul din partea membrilor noștri. Plus că beneficiezi de dobândă mai mică, fie că vrei să iei 1.000 lei sau 100.000 lei, deci indiferent de suma împrumutată.

🕵️  Noul Împrumut Tradițional cu dobândă de 4,31%/an din suma împrumutată;

🕵️  Noul Împrumut Opțional (Rapid) cu dobândă de 6,71%/an din suma împrumutată.

De la 1 februarie 2021, pentru 10.000 lei, DAE va fi 7,96% la împrumutul tradițional și 13,13% la împrumutul opțional.

Planurile de azi, reușitele de mâine

Poate anul 2020 ți-a dat planurile peste cap… știm, tuturor ni s-a întâmplat. Însă ce a trecut lăsăm în urmă și ne uităm spre viitor, spre momente mai bune din viața noastră și începem, ușor, ușor să ne facem gânduri noi.

Tu ce planuri ai?

Te gândești că ar fi momentul pentru renovare? 

Mașina de spălat are nevoie de ceva reparații?

Mobila de bucătărie trebuie schimbată?

Mașina are nevoie de mai multe îmbunătățiri?

Vrei un curs pe care ți-ai dorit să îl faci de mult timp?

Ai găsit o investiție profitabilă?

Orice gând ai avea, contează pe noi pentru un împrumut rapid, avantajos, personalizat în funcție de nevoile tale. Indiferent de domeniul de activitate, fie că ești salariat, pensionar sau student poți beneficia oricând de noile împrumuturi cu dobândă mai mică.

Din 1 februarie 2021 am scăzut dobânzile la toate tipurile de împrumut CAR Învățământ Fălticeni. Toți membrii cu vechime sau cei care vor să se înscrie de acum beneficiază de împrumuturi mai avantajoase, pe care le pot lua și mai ușor. Poți lua și tu un astfel de împrumut rapid în orice sucursală CAR din județul Suceava, fie că ești salariat, pensionar sau student. Este necesar doar să ai 18 ani împliniți și să fii domiciliat în județul Suceava.

Exemple de calcul pe noile și mai micile dobânzi

Iei 10.000 lei/12 luni, restitui 10.671 lei

Iei 10.000 lei/12 luni, restitui 10.431 lei

Noile împrumuturi cu dobândă mai mică, acum disponibile în toate sucursalele CAR

Te invităm în una dintre cele 23 de sucursale CAR Învățământ Fălticeni pentru o simulare de împrumut personalizată, pe loc, în doar câteva minute și, bineînțeles, gratis.

Îți reamintim că ne găsești în Suceava, Fălticeni, Baia, Boroaia, Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Dolhasca, Dumbrăveni, Gura Humorului, Liteni, Mălini, Moldovița, Rădăuți, Rădășeni, Salcea, Siret, Slatina, Solca, Vatra Dornei și Vicovu de Sus.  

Acum este momentul să faci planuri de renovare sau orice alt ceva! Pentru mai multe întrebări despre tipurile de împrumuturi te invităm în sucursală să vedem care este cel potrivit pentru tine.

 

Până atunci, poți suna gratis la TelVerde 0800 827 227, de luni până vineri (L-J: 8-17; V: 8-13).

Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.

Urmărește-ne zilnic pe Facebook și fii informat!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

Informatii

Program de Paști 2021

Fiindcă vine Paștele Ortodox programul sucursalelor noastre se va suferi mici modificări.   Programul sucursalelor CAR Învățământ Fălticeni de Paște va fi următorul: Vineri – 30

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us