Un nou an, un nou ghiozdan

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Susținem comunitatea locală!

„Un nou an, un nou ghiozdan” este o campanie desfășurată de Viva FM, împreună cu C.A.R. Învățământ Fălticeni, librăriile Lidana și Recrex.

Campania își propune să premieze 10 elevi în prima săptămână de școală, pentru ca aceștia să înceapă programul de studiu cu zâmbetul pe buze.

Partenerii campaniei, C.A.R. Învățământ Fălticeni, librăriile Lidana și Recrex pun la dispoziție 10 ghiozdane, complet echipate cu cele necesare unor studii de calitate, pentru 10 ascultători Radio Viva FM, din județul Suceava.

Dacă ești conștiincios, asculți Viva FM pe frecvențele 93,7 FM în Suceava, 90,1 FM în Rădăuți și 97,8 FM în Fălticeni, trimiți SMS la numărul cu tarif normal 0737 500 300, cu textul „un nou ghiozdan”, în perioada 11-15 septembrie, poți fi câștigătorul unui ghiozdan gata pregătit de școală.

Ne-auzim pe #VivaFM!

Ca să poți beneficia de acest tip de împrumut este nevoie să fii student la forma de învățământ ZI sau să urmezi cursurile unei școli postliceale.

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us