Imprumutul cu ipoteca

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Începând cu data de 1 octombrie 2016 împrumuturile garantate cu ipoteca nu mai fac parte din oferta CAR Învățământ Fălticeni IFN.

Prin urmare, nu vom mai acorda împrumuturi de acest tip.

Motivul este OUG 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, precum şi pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori care interzice ca CAR-urile sa acorde imprumuturi garantate cu ipoteca.

Art. 129. — Se interzice caselor de ajutor reciproc şi caselor de amanet înregistrate în Registrul de evidenţă prevăzut la art. 5 lit. g) din Legea nr. 93/2009, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi altor persoane care nu sunt creditori în sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, să acorde credite garantate cu un bun imobil ori care implică un drept legat de un bun imobil.

Contractele de împrumut încheiate deja nu suferă nici o modificare și rămân valabile.

Aici puteți găsi OUG 50/2010 și OUG 52/2016 integral. → https://www.car-invatamant.ro/legislatie/

Împrumutul cu ipotecă

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us