Imprumut Fara Giranti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumut promotional fara giranti

Perioada: 1.09. - 31.10. 2020

Că toamna vine cu cheltuieli noi știe toată lumea, dar cum facem să rezolvăm asta? Cu un împrumut promoțional fără giranți, rapid și sigur.

Copiii încep școala și au nevoie de rechizite și haine noi, încep treburile la câmp, iar mașina s-ar putea să aibă nevoie de câteva reparații…

Cum facem când se adună astfel de cheltuieli, așteptate sau neprevăzute, deodată?

Pentru a rezolva rapid situațiile de acest gen venim în întâmpinarea nevoilor tale cu un împrumut promoțional fără giranți.

Toamna asta, după ce am ținut cont de feedback-ul primit de la tine în anii trecuți am pregătit și pus la dispoziția membrilor și non-membrilor, încă o dată, împrumutul fără giranți.

În perioada promoției (1.09. – 31.10. 2020) taxa de înscriere este doar 50 lei, redusă de la 100 lei, cât e în mod normal, pentru că ne dorim să simplificăm lucrurile pentru tine.

Împrumut fără giranți pentru salariați:

Împrumut fără giranți pentru pensionari:

Cine poate lua un împrumut fără giranți?

Poți beneficia de împrumutul fără giranți de 15.000 lei dacă obții venituri de natură salarială sau din pensii, fie că ești bugetar sau lucrezi în mediul privat. De asemenea, este nevoie să ai domiciliul în județul Suceava și 18 ani împliniți.

În cât timp primesc împrumutul?

Este important să știi că primești banii în maximum 24 de ore de la depunerea documentației complete. 

Cu alte cuvinte, doar pregătim împreună dosarul de împrumut în sucursală și te sunăm în mai puțin de o zi să-ți dăm vestea cea bună!

De reținut:

  • – Oferta este valabilă în perioada 1.09. – 31.10. 2020 în limita a 1.000 de împrumuturi.
  • – La împrumutul fără giranți ai 0% comisioane.
  • – Ai rată și dobândă fixă.
  • – Poți lua împrumutul în oricare dintre cele 23 de sucursale CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava: Fălticeni, Baia, Boroaia, Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Dolhasca, Dumbrăveni, Gura Humorului, Liteni, Mălini, Moldovița, Rădăuți, Rădășeni, Salcea, Siret, Slatina, Solca, Suceava Centru, Suceava Burdujeni, Suceava George Enescu, Vatra Dornei și Vicovu de Sus. 

Este atât simplu să iei un împrumut de la CAR Învățământ Fălticeni! Dacă e de interes și pentru tine, operatorii din sucursale îți pot oferi detalii suplimentare la TelVerde 0800 827 227 (apelabil în regim gratuit) sau în orice sucursală CAR din județul Suceava.

Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.

Urmărește-ne zilnic pe Facebook și fii informat!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us