Imprumut promotional pentru nevoi personale

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumut promotional pentru nevoi personale

De Crăciun cu toții ne gândim la cadouri, la decorațiuni, la case ornate ca în filme, de aceea am creat un împrumut promoțional pentru nevoi personale, cadouri, decorațiuni și un brad ca în Singur Acasă! 

Pentru acele lucruri pe care ți le dorești foarte mult ca sărbătorile să arate perfect, ca o masă îmbelșugată în familie sau un brad care să stea strâmb de câte cadouri sunt sub el!

În perioada sărbătorilor de iarnă fericirea înseamnă să dăruiești mai mult ca oricând, să fii alături cei dragi și să te bucuri de cele mai frumoase momente în familie.

Împrumutul promoțional a fost construit pe feedback-ul primit de la voi în ultimii ani și, credem noi, se potrivește mănușă tuturor celor care n-au apucat să facă economii pentru Crăciun.

Este Valabil Pentru Membrii Noi și Membrii existenți

Împrumut promoțional pentru salariați:

Împrumut promoțional pentru pensionari:

Pot lua împrumut promoțional membrii noi și cei existenți care obțin venituri de natură salarială sau din pensii, bugetari sau salariați în mediul privat, din orice domeniu de activitate. De asemenea, este necesar să ai domiciliul în județul Suceava și minim 1 an vechime la ultimul loc de muncă.

50% reducere la taxa de înscriere

De reținut este că în perioada promoției beneficiezi de 50% reducere la taxa de înscriere. Asta înseamnă că dacă vrei să devii membru CAR până la 23 decembrie 2020 plătești doar 50 lei, în loc de 100 lei, cât este în mod normal. 

În cât timp primesc împrumutul promoțional?

Vestea bună este că primești împrumutul promoțional în maxim 24 de ore de la depunerea documentației complete. Cu alte cuvinte, depunem documentele necesare în sucursală și a doua zi te chemăm să iei banii de care ai nevoie. Atât de simplu.

De reținut:

  • Oferta este valabilă în perioada 15.11.2020 – 23.12.2020 sau în limita a 1.000 de împrumuturi.
  •  
  • – La împrumutul promoțional ai 0% comisioane, taxe sau impozite.
  •  
  • – Ai rată și dobândă fixă.
  •  
  • – Poți lua împrumutul în oricare dintre cele 23 de sucursale CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava.

Dacă este de interes și pentru tine un împrumut pentru nevoi personale, operatorii din sucursale îți pot oferi detalii suplimentare la TelVerde 0800 827 227 (apelabil în regim gratuit) sau în orice sucursală CAR din județul Suceava.

Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.

Urmărește-ne zilnic pe Facebook și fii informat!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

Follow Us