Imprumut rapid nebancar – 5 motive sa accesezi

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumut rapid nebancar 5 motive sa accesezi

     Din ce în ce mai mulți oameni caută serviciile financiare nebancare datorită condițiilor flexibile de acordare a împrumuturilor. Mai jos detaliem de ce un împrumut rapid nebancar la CAR este cea mai bună variantă pentru tine și pentru familia ta.

     Ca membru CAR beneficiezi de rată și dobândă fixă pe toată perioada contractuală. Fără surprize, fără litere mici, fără griji! Știi exact cât plătești în fiecare lună până la finalul împrumutului.

     Este important să știi că rata nu depinde de niciun indice de referință (ROBOR/ IRCC) la niciun tip de împrumut rapid nebancar de la CAR Învățământ Fălticeni.

2. Împrumut rapid nebancar pentru
toată lumea

     Nu sunt vorbe în vânt! Absolut TOATĂ LUMEA poate lua un împrumut rapid nebancar la CAR. Frizeri, cofetari, medici, asistenți, contabili, profesori, sudori, croitori, lăcătuși și lista continuă la nesfârșit… Toată lumea, indiferent de profesie, poate lua împrumut la CAR.

  Pot beneficia de serviciile financiare ale CAR Învățământ Fălticeni salariații din mediul privat, bugetarii, pensionarii și studenții.

3. Împrumut rapid nebancar în 24 de ore

    Cum sună asta? Împrumut în 24 de ore de la depunerea documentației complete.

     Acesta este încă un avantaj al membrilor CAR pe care îl apreciază cu toții și unul dintre motivele pentru care peste 30.000 de oameni au ales serviciile noastre financiare.

4. Dobândă mică la orice fel de împrumut rapid nebancar din februarie 2020

     Îți reamintim că am scăzut dobânzile din nou, la orice tip de împrumut, din februarie 2020:

     Dobânzile sunt acum mai mici pentru ca tu să poți lua oricând ai nevoie împrumuturi și mai avantajoase, de până la 100.000 lei, rambursabile în maximum 6 ani.

5. Poți lua un împrumut rapid nebancar chiar dacă ești în Biroul de Credit

  Un avantaj incontestabil al membrilor CAR este faptul că și cei nebancabili pot accesa un împrumut rapid la CAR. Multe persoane ne-au întrebat dacă pot beneficia de împrumuturi la CAR în situația în care apar în Biroul de Credit. Răspunsul este DA!

    Toată lumea poate să-și rezolve nevoile rapid și simplu, indiferent de profesie, chiar și cei cu venituri modeste, doar la CAR Învățământ Fălticeni. 

     IMPORTANT! Orice ai alege să faci, îți recomandăm să eviți deplasările în această perioadă pentru a avea grijă de tine și de cei dragi în timpul pandemiei COVID-19.

    Îți reamintim că plata online este disponibilă și la CAR Învățământ Fălticeni prin:

  • Internet banking;
  • Debitare directă;
  • La automatele de plăți Garanti Bank;
  • Virament bancar în contul agenției.

   Poți vedea conturile de la fiecare agenție la categoria PUNCTE DE LUCRU sau în articolul PROGRAM SPECIAL CAR.

    Pentru informații suplimentare urmărește-ne pe Facebook, Instagram sau sună gratis la TelVerde 0800 827 227.

*Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us