Imprumut rapid nebancar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Din ce în ce mai mulți oameni accesează un împrumut rapid nebancar atunci când au nevoie să facă schimbări în casă, să repare mașina sau pentru alte cumpărături importante. Astfel, ne-am gândit să detaliem în continuare de ce un împrumut nebancar este cea mai avantajoasă variantă pentru tine și familia ta.

Da, ai auzit bine, este pentru toată lumea. E adevărat că la început deserveam doar angajații din învățământ, însă în prezent toate persoanele care obțin venituri de natură salarială sau din pensii pot lua un împrumut rapid nebancar de la CAR Învățământ Fălticeni.

Cum poți lua un împrumut rapid nebancar la CAR

Ce să mai, este sezonul renovărilor, chiar dacă stăm acasă. Cu atât mai bine, comanzi online ce ai nevoie pentru a te apuca de treabă și, în plus, ai mai mult timp decât înainte să-ți faci casa exact așa cum îți doreai de mult. Dar, cum nu toate planurile de acasă se potrivesc cu cele din târg când vine vorba de modificări prin casă, e posibil să mai ai nevoie de bani. Pentru nevoile tale îți oferim un împrumut rapid nebancar de până la 100.000 lei, pe o perioadă de maximum 6 ani. Să iasă treaba bine!

Așadar, iată cum iei un împrumut rapid la CAR:

Împrumut rapid nebancar cu rată și dobândă fixă

Cu toții am avut de-a face, cel puțin o dată, cu un împrumut cu dobândă variabilă care ne-a dat bătăi de cap, la care aveam de plată sume diferite lunar. Află că la CAR Învățământ membrii beneficiază de împrumuturi cu rată și dobândă fixă. Asta înseamnă că știi exact cât ai de plătit în fiecare lună, gestionezi bugetul familiei eficient și scapi de grija indicilor de referință variabili, ca ROBOR.

Împrumut nebancar pentru orice buget

Așa cum am văzut în mass-media și pe rețelele sociale, se pare că toată lumea a învățat câte ceva nou despre sine și despre familia sa. Unii știu să gătească mai bine, alții s-au apucat de hobby-uri de mult uitate ori de reamenajat locuințe. Ce am învățat cu toții în izolare este de neprețuit pentru tot restul vieții: să apreciem ceea ce avem, să dăm importanța cuvenită lucrurilor simple și oamenilor pe care îi iubim, indiferent câți bani avem în buzunar sau ce statut social. 

Ce am vrut să spunem prin acest scurt moment de reflectare? Că renovarea despre care vorbeam mai sus nu înseamnă nimic fără cei dragi alături. După ce ai luat împrumutul nebancar de care aveai nevoie pentru a termina treaba, adună familia și lucrați la planuri de reamenajare împreună, cu mic cu mare. S-ar putea ca unii dintre voi să aibă idei foarte bune, la care nu s-a gândit nimeni.

Așadar, sfatul nostru este să apuce fiecare un trafalet sau un creion (depinde cum v-ați împărțit sarcinile) și să profitați de timpul acesta împreună cât mai este! Așteptăm poze cu noua casă pe pagina noastră de Facebook sau de Instagram!

Ce te interesează să reții, de fapt, despre orice împrumut rapid nebancar de la CAR:

  • – Primești împrumutul în maximum 24 de ore
  • – Ai rată și dobândă fixă
  • – Ai 0% comisioane și impozite
  • – Se percepe 1% taxă de analiză dosar o singură dată și doar dacă primești împrumutul
  • – Beneficiezi de costuri reduse de creditare

Până la următorul articol, ne auzim pe Facebook sau în orice sucursală CAR Învățământ Fălticeni pentru mai multe detalii despre cum poți lua și tu un împrumut nebancar.

 

*Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us