Imprumut Rapid – Optional de urgenta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Știm cum e să ai nevoie de un împrumut rapid, cu rată și dobândă fixă care să fie și sigur!

În astfel de situații,  trebuie să te gândești bine și de multe ori la cine să apelezi. De preferat să fie o instituție care este transparentă și are serviciile la îndemâna oricui. De asta noi am creat Împrumutul Opțional (de Urgență). Acesta a fost special constituit pentru persoanele care au nevoie imediată de o sumă mare de bani.

Acest tip de împrumut rapid poate fi rambursat într-o perioadă de până la 5 ani, pentru sumele de până în 15.000 de lei. Dacă suma pe care dorești să o accesezi se încadrează între 15.001- 70.000 lei, atunci perioada de rambursare crește până la 6 ani. Dacă te gândești că ai nevoie de o sumă mai mare, iar timpul de rambursare este scurt, nu îți face griji. Suma maximă pe care o poți împrumuta este de 100.000 de lei, la care beneficiezi de o perioadă de rambursare de până la 10 ani. Valoarea împrumutului poate fi de până la 10 ori fondul tradițional constituit până în momentul cererii.

Singura taxă este cea de analiză a dosarului – 1% din împrumutul acordat și se percepe doar o dată, la acordare. Vei achita această taxă doar dacă împrumutul pe care dorești să-l accesezi se aprobă și se acordă.

Cu toate că un împrumut poate avea un viitor nesigur, echipa CAR Învățământ Fălticeni asigură transparența informațiilor pe care ți le oferă. La noi vei găsi o familie care își ajută membrii indiferent de situație. Împrumuturile noastre sunt cu dobândă fixă, deci nu trebuie să îți faci griji că pe viitor ratele tale vor crește. Nu se recalculează rata în funcție de indicii ROBOR sau EURIBOR. Totul este rapid, transparent și sigur.

La noi beneficiezi și de Garanția 100% pe satisfacție! Asta înseamnă că dacă în 15 zile de la data acordării împrumutului nu mai ai nevoie de bani și vrei să returnezi împrumutul, o poți face fără nici un cost.

Practic, nu ai niciun risc, iar timp de 15 zile nu plătești nimic pentru banii respectivi!

Alte detalii, care țin de perioada de rambursare pe care o dorești sau dobânda la care ai acces, le găsești în oricare din agențiile noastre sau la numărul de telefon în regim gratis 0800 827 227.

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us