Imprumut rapid pentru studenti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Realitatea cotidiană ne spune că un procent mare de studenți ajung să renunțe la studii din cauza lipsei banilor. Sugestia cea mai la îndemână este accesarea unui împrumut, însă acesta poate fi un pas destul de mare pentru un student. CAR Învățământ Fălticeni susține educația și de această dată și vine în ajutor cu împrumuturi rapide și la îndemână.

Studenții domiciliați în județul Suceava, care urmează cursuri la forma de învățământ ZI sau cursurile unei școli postliceale, indiferent de locație, pot beneficia de un împrumut rapid de până la 5.000 de lei, cu rambursare în 12 luni. Pentru acest tip de împrumut se reține un fond în valoare de 50 lei.

Pentru a beneficia de împrumutul pentru studenți este nevoie de un coplătitor și un girant. Acesta din urmă trebuie să fie rudă de gradul I sau gradul II, iar dacă nu este pensionar sau bugetar se va accepta drept coplătitor, însă va fi nevoie de un girant în plus. La analiza dosarului se percepe o taxă de 1% din suma împrumutată, o singură dată, la acordarea împrumutului. În ceea ce privește dobânda, aceasta este fixă pe toată perioada împrumutului.

Dacă vrei să fii la curent cu toate informațiile despre împrumuturile și fondurile tale, descarcă aplicația CAR Învățământ Fălticeni. Nu a fost niciodată mai simplu să primești detalii despre finanțele tale!

Studenții vor găsi în oricare din agențiile noastre sfaturi utile și posibilități de împrumuturi avantajoase în funcție de nevoi.

NOTĂ: 

Rude de gradul I: părinți sau copii
Rude de gradul II: bunici, nepoți sau frați/surori

Poți afla mai multe despre avantajele tale ca membru în oricare din cele 23 de sedii ale CAR Învățământ Fălticeni și la numărul de telefon în regim gratis 0800 827 227 .

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us