Împrumut Rapid Promoțional

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Perioada: 20.05.2019 – 28.06.2019

Condiții de acordare împrumut promoțional

Împrumutul promoțional se adresează membrilor noi și celor existenți.

Salariații din orice domeniu de activitate, pensionarii și liber profesioniștii (profesii liberale și PFA) pot accesa împrumutul promoțional de la CAR învățământ Fălticeni. Este nevoie de minim 12 luni vechime la ultimul loc de muncă și de 1-2 giranți, în funcție de venit. Înscrierea membrilor noi este gratis în această perioadă.

Un membru CAR poate beneficia de această ofertă și în cazul în care are în derulare concomitent un împrumut opțional și unul tradițional.

Pentru Împrumutul Promoțional de nevoie personale beneficiezi de 0% taxă de analiză dosar, iar termenul de rambursare este de 12 luni.

Suma maximă acordată împrumut promoțional: 8.000 lei.

Dobânda de plată este de doar 6,9%/an din suma împrumutată.

Documentele necesare împrumut promoțional

Salariați:

  • Carte de identitate;
  • Adeverință de venit și extras REVISAL semnate și ștampilate de angajator.

Pensionari:

  • Carte de identitate;
  • Ultimul cupon de pensie.

Ca membru CAR te bucuri de rată și dobândă fixă pe toată perioada împrumutului. Desigur, la împrumutul promoțional beneficiezi de 0% taxe și comisioane. La noi ai încă un motiv de fericire: rata lunară nu este influențată de fluctuația indicelui ROBOR sau de cursul valutar, ca în cazul creditelor bancare.

În 24 de ore primești banii

Vii în una din agențiile noastre, stabilim detaliile și depunem actele necesare (tipizatele pot fi descărcate de pe site-ul nostru).  În 24 de ore îți aprobăm împrumutul.

Suntem alături de tine în orice moment important din viața ta, de aceea am gândit această ofertă de împrumut. Dacă vrei să cumperi o mașină, să renovezi camera copiilor sau vrei să pleci în vacanța pe care ai planificat-o de mult timp, un împrumut rapid este soluția potrivită pentru tine.

E simplu să iei un împrumut de la noi. Dacă ai nevoie de mai multe informații, sună gratuit la Telverde 0800 827 227 sau vino în una dintre cele 23 de agenții pe care le avem în județul Suceava!

CAR Învățământ Fălticeni este pentru toată lumea!

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us