Imprumut Special de Sarbatori

Actualizare: la data de 14 decembrie 2015, ora 10:00, mai erau disponibile 122 de Imprumuturi Speciale de Sarbatori. 

In perioada 2-29 decembrie 2015, C.A.R. Invatamant Falticeni ofera pentru primii 1000 de membri care solicita Imprumutul special de sarbatori, urmatoarele conditii:

  • Dobanda de plata: dobanda fixa 3,6%/an din suma imprumutata (calculul este pentru un imprumut de 1500 lei, rambursabil in 12 luni, la care se va plăti o dobândă totală de 54 lei, reprezentând 3,6% din împrumut).
  • Suma maximă: 1500 lei
  • Perioada de rambursare: maxim 12 luni
  • Garantarea imprumutului: 1 girant bugetar sau pensionar. Pentru membrii cu vechime, care nu au imprumut in derulare, dacă fondul social acumulat acoperă împrumutul de sărbători + dobânda, atunci nu se va percepe niciun girant
  • Membrii care mai au și alte împrumuturi în derulare (tradițional și/sau opțional) pot beneficia de Împrumutul de sărbători iar dacă fondurile sociale acumulate depășesc valoarea necesară corespunzătoare împrumuturilor în derulare și acoperă și Împrumutul de sărbători, atunci acest împrumut va putea fi acordat fără niciun girant.
  • Nu este necesară constituirea unui fond social
  • Pentru membrii noi nu se percepe taxă de înscriere
  • Se pot face rambursări anticipate înainte de termen fără niciun comision iar dobânda se va recalcula la zi
  • Pot beneficia de această ofertă membrii noi sau membrii care au un istoric de plată bun (la imprumutul/imprumuturile pe care le au în derulare sau la ultimul împrumut rambursat să nu fi avut mai mult de 3 luni de întârziere la plata ratelor).
  • Împrumutul se poate acorda pe loc, de îndată ce sunt îndeplinite toate condițiile și sunt depuse toate documentele necesare (cerere inscriere, cerere imprumut, adeverinte venit/cupon de pensie, copii dupa actele de identitate)

Avand in vedere interesul foarte mare manifestat de membrii C.A.R. pentru acest tip de imprumut si tinand cont de lichiditatile actuale ale casei, va informam ca vom putea acorda acest imprumut la cel mult 1000 de membri, in ordinea solicitarilor.

După data de 29 decembrie 2015, împrumuturile vor putea fi accesate în condițiile standard de dobândă de 7,2% sau 9,74%/an din suma împrumutată, taxa de înscriere va reveni la valoarea de 50 lei iar fondul va trebui constituit cel puțin a 8-a parte din împrumut.

CLICK AICI pentru Detalii despre cum poti deveni membru

CLICK AICI pentru Puncte de lucru in judetul Suceava

CAR afis 100 garantie 2015GARANTIA PE SATISFACTIE – Ați luat un împrumut de la CAR Învățământ Fălticeni și considerați, după ce ați ajuns acasă, că nu ați făcut cea mai bună alegere? Suntem singurul C.A.R. din România care acordă membrilor săi Garanție pe satisfacție timp de 15 zile. Dacă sunteți nemuțumit de condițiile contractului, indiferent de tipul de împrumut, puteți returna banii iar noi vă vom returna toate costurile generate de acordarea împrumutului. Practic, nu aveți niciun risc, iar timp de 15 zile nu plătiți nimic pentru banii respectivi.