Imprumut Suceava

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumut suceava

Te întrebi care e cea mai bună variantă pentru un împrumut în Suceava? Dacă ești salariat în domeniul privat, bugetar, pensionar sau student, ai venit în locul potrivit. Vezi în continuare tot ce ai nevoie să știi despre un împrumut la CAR Învățământ Fălticeni.

CAR nr. 1 în Suceava și România

Dacă încă nu te-ai decis de ce împrumut ai nevoie, e bine să știi că suntem cea mai mare casă de ajutor reciproc din Suceava și din România, din 2.587 de CAR-uri active, potrivit datelor UNCARSR.

Foarte important este că cei peste 30.000 de membri recomandă serviciile noastre financiare și revin în sucursalele CAR Învățământ Fălticeni de fiecare dată când au nevoie. Încercăm să găsim cele mai bune soluții pentru cei care accesează un împrumut în Suceava.

Suntem o casă de ajutor reciproc cu tradiție, înființată în 1926 cu unicul scop de a oferi sprijin membrilor. În primii ani ne-am numit Banca Corpului Didactic Primar al Judeţului Baia, iar serviciile noastre financiare erau destinate exclusiv salariaților din învățământ. În prezent deservim persoanele din orice domeniu de activitate.

 

Cu alte cuvinte, orice persoană care obține venituri din salarii și din pensii poate lua un împrumut rapid în Suceava, indiferent de activitatea profesională pe care o prestează.

Complementar împrumuturilor rapide îți oferim și posibilitatea de a economisi avantajos, cu o dobândă de 4%/an, bonificație peste media financiar-bancară de pe piața din România.

Împrumut în Suceava de până la 100.000 lei

Pentru că a existat o cerere mare, am mărit plafonul de împrumut. Oricine poate lua, acum, un împrumut rapid în Suceava de până la 100.000 lei, pe o perioadă de maximum 6 ani. Pentru o mașină nouă, renovare, electrocasnice sau investiții în afaceri locale, cum fac mulți dintre membrii noștri cărora le mulțumim că susțin economia din județ.

23 de sucursale în tot județul Suceava

Vești bune! Suntem mai aproape de tine prin toate sucursalele deschise în județ: Fălticeni, Baia, Boroaia, Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Cornu Luncii, Dolhasca, Dumbrăveni, Gura Humorului, Liteni, Mălini, Moldovița, Rădăuți, Rădășeni, Salcea, Siret, Slatina, Solca, Suceava Centru, Suceava Burdujeni, Suceava George Enescu, Vatra Dornei și Vicovu de Sus.

30.000+ membri ne recomandă

Peste 30.000 de membri din comunitatea CAR ne recomandă, iar mesajele pe care le primim zilnic vorbesc de la sine:

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați zi de zi!

Sunteți minunați!

Dacă este de interes și pentru tine un împrumut în Suceava, urmărește-ne pe Facebook și pe Instagram sau ne auzim la TelVerde 0800 827 227.

”Suma maximă, perioada de rambursare sau alte detalii pot fi schimbate de la data scrierii articolului până astăzi. Pentru informații actualizate despre împrumuturi intră pe https://www.car-invatamant.ro/tipuri-de-imprumuturi/ .
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us