Imprumuturi Rapide Baia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide baia

Sucursala Baia oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresă: str. Nicolae Stoleru nr. 12
Contact: 0230 548 722 , 0759 036 927
Fax: 0230 548 722

Sucursala Baia a început activitatea în anul 2007. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni unde te poți înscrie. Membrii CAR se bucură de dobânzi mici la împrumuturi și de fonduri sociale de economisire avantajoase, care le asigură un venit pasiv.

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Baia.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Baia. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Baia

Baia, comună localizată în județul Suceava, a fost prima capitală a Moldovei și un important centru religios. În prezent se pot vizita ruinele cetății catolice care datează din secolul XV, ridicată la porunca voievodului Alexandru cel Bun, cea mai mare din Moldova de atunci. De asemenea, în Baia se găsește și Biserica Sf. Gheorghe, un monument istoric celebru din localitate, ctitorie a lui Ștefan cel Mare. Lăcașului de cult i se mai spune și Biserica Albă pentru că nu a fost pictat niciodată. 

Asociația CAR Învățământ Fălticeni a fost înființată în anul 1926 și pune la dispoziția membrilor cele mai avantajoase moduri de economisire, precum și o varietate de împrumuturi rapide, personalizate în funcție de nevoile fiecăruia. Mai multe informații despre înscriere și servicii disponibile pentru membri se oferă în oricare din cele 23 de agenții CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava.

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut promotional fara giranti
Blog

Imprumut Fara Giranti

Perioada: 1.09. – 31.10. 2020 Că toamna vine cu cheltuieli noi știe toată lumea, dar cum facem să rezolvăm asta? Cu un împrumut promoțional fără

CITEŞTE MAI MULT »
imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »
economii
Blog

Unde sa gasesti economii chiar si atunci cand este imposibil

Totul despre economii Toată lumea vorbește despre economii, dar știm cu toții să punem în practică teoria? Că trebuie să economisim 10% din venituri, că

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us