Imprumuturi Rapide Boroaia

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide boroaia

Sucursala Boroaia oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: comuna Boroaia (vizavi de școală)
Contact: 0759 036 948, 0230 245 244

Sucursala Boroaia a început activitatea în anul 2008. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni în care te poți înscrie fie că ești salariat, pensionar ori student. Membrii CAR au la dispoziție o varietate de împrumuturi rapide cu dobândă fixă și modalități de economisire eficiente și avantajoase. Înainte de a accesa un credit, cei interesați trebuie să se informeze cu atenție care este cel mai convenabil produs de acest tip și condițiile aferente. 

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Boroaia.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Boroaia. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială nefavorabilă.

Despre Boroaia

Boroaia este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Suceava. La recensământul din anul 2011 a fost înregistrată o populație de 1.945 de locuitori. În localitate există un lăcaș de cult vizitat de turiști construit în anul 1808. Este vorba de biserica de lemn „Adormirea Maicii Domnului”, inclusă în lista monumentelor istorice din județul Suceava. 

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care acordă împrumuturi rapide și pune la dispoziția membrilor metode avantajoase de economisire pentru orice buget. Se pot înscrie persoanele care obțin venituri de natură salarială din mediul privat, bugetari, pensionari și studenți. Mai multe informații despre înscriere și servicii disponibile pentru clienți se oferă în agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava.

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us