Imprumuturi Rapide Brosteni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide brosteni

Sucursala Broșteni oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Nicolae Nanu nr. 10 (Complex Comercial) Contact: 0759 036 918, 0760 259 582

Agenția Broșteni a început activitatea în anul 2014. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni unde te poți înscrie oricând. Membrii CAR beneficiază de împrumuturi rapide cu dobândă fixă și de fonduri sociale concepute pentru economisire eficientă. 

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Broșteni.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Broșteni. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Broșteni

Broșteni este cel mai mare oraș din România după suprafață (are aproape 600 km pătrați). Potrivit recensământului efectuat în 2011, populația orașului Broșteni se ridică la 5.506 locuitori. În ceea ce privește poziționarea și căile de comunicație, Broșteni este cel mai izolat oraș din județ. Localitatea nu este racordată la sistemul național de căi ferate. 80% din suprafața orașului o reprezintă munții, zona fiind cunoscută pentru activitatea minieră desfășurată până în 1990. Broșteni este amintit în opera „Amintiri din copilărie”, scrisă de Ion Creangă, ca fiind locul în care învață o perioadă Nică, personajul principal.

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care pune la dispoziția clienților cele mai avantajoase moduri de economisire, precum și o varietate de împrumuturi rapide, personalizate în funcție de fiecare membru. Mai multe informații despre înscriere și servicii disponibile pentru clienți se oferă în agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava.

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us