Imprumuturi Rapide Campulung Moldovenesc

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide campulung moldovenesc

Sucursala Câmpulung Moldovenesc oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: Calea Transilvaniei nr. 27, vizavi de Catedrala Ortodoxă
Contact: 0230 310 791, 0759 036 929, 0759 036 916, 0760 259 591
Fax: 0230 310 791

Agenția Câmpulung Moldovenesc a început activitatea în anul 2011. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni unde te poți înscrie dacă ești salariat, pensionar ori student. Membrii CAR se bucură de dobânzi mici la împrumuturi și de fonduri de economii avantajoase. Înainte de a accesa un credit, cei interesați trebuie să se informeze constant în ceea ce privește dobânda, ofertele existente, condițiile de acordare și să răspundă la toate întrebările de bază precum: „ce?”, „cine?”, „unde?”, „când?”, „de ce?” și „cum?”.

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Câmpulung Moldovenesc.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Câmpulung Moldovenesc. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Câmpulung Moldovenesc

Câmpulung Moldovenesc este un municipiu localizat în județul Suceava. La ultimul recensământ din anul 2011, localitatea avea o populație de 16.722 de locuitori. Orașul este cunoscut pentru diversitatea lăcașelor de cult și a clădirilor clasificate drept monumente istorice. 

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care oferă împrumuturi rapide cu dobândă fixă și fonduri sociale avantajoase pentru economisire. Pentru a deveni membru, trebuie să îndeplinești una dintre condițiile următoare: să lucrezi în mediul privat, să fii bugetar, pensionar sau student.

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us