Imprumuturi Rapide Cornu Luncii

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide cornu luncii

Sucursala Cornu Luncii oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: comuna Cornu Luncii (la Primărie)
Contact: 0230 526 604, 0759 036 930

Sucursala Cornu Luncii a început activitatea în anul 2009. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni. Membrii CAR pot accesa împrumuturi rapide cu dobândă fixă oricând și au la dispoziție metode avantajoase de economisire. Înainte de a accesa orice fel de credit, cei interesați trebuie să își pună întrebări de bază precum: care este dobânda reală de plată, ce bugetul lunar au disponibil, care sunt comisioanele și taxele percepute, ce ofertă de creditare oferă instituția, tipul dobânzii și multe alte interogații esențiale în această situație. 

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Cornu Luncii.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Cornu Luncii. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Cornu Luncii

Satul Cornu Luncii este situat în județul Suceava. Conform recensământului realizat în anul 2011, localitatea are o populație de 993 de locuitori. După 1774, anul anexării nord-vestului Moldovei de către Imperiul Habsburgic, Cornu Luncii a fost sat austriac de frontieră timp de 144 de ani, în zonă funcționând un oficiu vamal.

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care acordă împrumuturi rapide și îți oferă posibilitatea să deschizi un fond social prin care să economisești eficient. Poți deveni membru dacă lucrezi în mediul privat, ești bugetar, pensionar sau student.

La CAR Învățământ Fălticeni economisești fără comisioane, impozite sau taxe! Dacă ai nevoie de un împrumut, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava și îți stăm la dispoziție cu orice informație. 

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us