Imprumuturi Rapide Dolhasca

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide dolhasca

Sucursala Dolhasca oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Căminului nr. 11, Dolhasca
Contact: 0230 571 456, 0759 036 931, 0759 036 932

Sucursala Dolhasca a început activitatea în anul 2006. Aceasta este una dintre cele 23 de puncte de lucru ale CAR Învățământ Fălticeni în care te poți înscrie oricând. Membrii CAR beneficiază de împrumuturi rapide cu dobândă fixă și metode eficiente de economisire pentru orice buget.

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Dolhasca.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Dolhasca. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Dolhasca

Orașul Dolhasca se situează la extremitatea sud-estică a județului Suceava, pe valea râului Siret. La recensământul din anul 2011, în localitate s-au înregistrat 10.298 de locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002. Dolhasca a fost declarat oraș în 2004 și este cunoscut pentru Mănăstirea Probota și ca loc de proveniență a actorului Alexandru Arșinel.

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care acordă împrumuturi rapide și pune la dispoziția membrilor metode avantajoase de economisire pentru orice buget. Se pot înscrie persoanele care obțin venituri de natură salarială din mediul privat, bugetarii, pensionarii și studenții. Mai multe informații despre înscriere și servicii disponibile pentru clienți se oferă în agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. 

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us