Imprumuturi Rapide Dumbraveni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide dumbraveni

Sucursala Dumbrăveni oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Principală, în clădirea cu farmacia Andra Farm (lângă spital)
Contact: 0759 036 915

Sucursala Dumbrăveni a început activitatea în anul 2015. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni în care te poți înscrie în orice moment. Membrii CAR se bucură de împrumuturi rapide cu dobândă fixă și moduri de economisire avantajoase pentru toate buzunarele. 

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Dumbrăveni.

Banii strânși la „saltea” nu sunt o metodă fiabilă de a economisi, însă un fond social pentru economisire deschis special în acest scop asigură majorarea oricărei sume cu o dobândă convenabilă. Dacă respecți câteva trucuri simple, să strângi bani va fi mai simplu ca niciodată. Ce poți face? La cumpărături, respectă lista scrisă de acasă, achită-ți datoriile imediat după ce primești salariul/pensia și păstrează 10% din venit pentru economii.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Dumbrăveni. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Dumbrăveni

Dumbrăveni este satul de reședință al comunei cu același nume din județul Suceava. La ultimul recensământ din anul 2011, localitatea avea 7.002 locuitori. Ocupația de bază a oamenilor din zonă este agricultura. Dumbrăveni a făcut parte din județul Botoșani până la reforma administrativă din 1950.

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care oferă împrumuturi rapide cu dobândă fixă și fonduri convenabile de economisire. Pentru a deveni membru, trebuie să îndeplinești una dintre condițiile următoare: să lucrezi în mediul privat, să fii bugetar, pensionar sau student.  

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us