Imprumuturi Rapide Falticeni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide falticeni

Sucursala Fălticeni oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Nicolae Bălcescu nr. 1, Fălticeni
Contact: 0230 541 742, 0759 036 920
Fax: 0230 541 742

Sucursala Fălticeni (sediul central) a fost înființată în anul 1926. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni unde te poți înscrie. Membrii CAR beneficiază de dobânzi fixe la împrumuturi și de fonduri de economii avantajoase.

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Fălticeni.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Fălticeni. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Fălticeni este un municipiu situat în județul Suceava. La recensământul din 2011, localitatea avea o populație de 25.723 de locuitori, fiind al doilea centru urban ca mărime al județului. Orașul Fălticeni se remarcă prin multitudinea oamenilor de știință și de cultură care s-au născut ori au studiat în acest oraș. Municipiul este al treilea oraș din țară, după București și Iași, ca număr de scriitori autohtoni. Raportat, însă, la numărul de locuitori, Fălticeni este pe primul loc în România.

CAR Învățământ este o asociație înființată în anul 1926 care pune la dispoziția clienților servicii rapide și avantajoase. Membrii CAR beneficiază de dobânzi fixe, împrumuturi rapide și variante diversificate de economisire. Mai multe informații despre înscriere și servicii disponibile pentru clienți se oferă în agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. 

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us