Imprumuturi Rapide Gura Humorului

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide gura humorului

Sucursala Gura Humorului oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă suficient de avantajoasă încât să îți ofere un venit pasiv. Privește acest tip de fond ca pe o investiție cu risc minim. 

Adresa: str. Avram Iancu nr. 6, clădirea Sun city, etaj 1
Contact: 0230 233 022, 0759 036 933, 0759 036 934
Fax: 0230 233 022

Sucursala Gura Humorului a început activitatea în anul 2010. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni prin care acordă împrumuturi rapide și te ajută să economisești eficient prin fonduri sociale ale căror dobânzi anuale depășesc de 4-5 ori media bancară.

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Gura Humorului.

Agenția Gura Humorului a început activitatea în anul 2010. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni care acordă împrumuturi rapide și te ajută să economisești eficient prin fonduri sociale ale căror dobânzi anuale depășesc de 4-5 ori media bancară. 

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Gura Humorului. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Gura Humorului

Gura Humorului este al șaselea centru urban ca mărime al județului Suceava, la recensământul din 2011 având o populație de 13.667 de locuitori. Orașul a devenit stațiune turistică în anul 2005. În localitate se pot vizita zona de agrement „Ariniș”, Mănăstirea Voroneț precum și alte lăcașuri de cult celebre. 

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație cu tradiție înființată în anul 1926 care acordă împrumuturi rapide pentru salariați din mediul privat, bugetari, studenți și pensionari. Poți fi membru CAR dacă obții venituri de natură salarială sau din pensie și ai 18 ani împliniți. 

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us