Imprumuturi Rapide Liteni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide liteni

Sucursala Liteni oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Mihail Sadoveanu nr. 9
Contact: 0230 558 058, 0759 036 935, 0759 036 944
Fax: 0230 558 058

Sucursala Liteni a început activitatea în anul 2006. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni în care poți deveni membru în orice moment. Membrii CAR beneficiază de împrumuturi rapide cu dobândă fixă și de cele mai convenabile opțiuni de economisire. Înainte de a accesa orice fel de credit, cei interesați trebuie să își pună întrebări de bază precum: care este dobânda reală de plată, ce buget lunar au disponibil, care sunt comisioanele și taxele percepute, ce ofertă de creditare oferă instituția sau tipul dobânzii.

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Liteni.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Liteni. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care oferă împrumuturi rapide și opțiuni avantajoase de economisire pentru orice buget. Poți deveni membru dacă lucrezi în mediul privat, ești bugetar, pensionar sau student.  Pentru a te înscrie ai nevoie doar de cartea de identitate. Mai multe informații despre înscriere și servicii disponibile pentru clienți se oferă în agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava.

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us