Imprumuturi Rapide Malini

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide malini

Sucursala Mălini oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: comuna Mălini (la sala de sport)
Contact: 0230 239 888, 0759 036 937

Sucursala Mălini a început activitatea în anul 2007. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni unde te poți înscrie. Membrii CAR beneficiază de dobânzi fixe la împrumuturi și de fonduri de economii convenabile. Împrumuturile disponibile la CAR nu depind de fluctuația indicelui ROBOR, iar membrii sunt foarte mulțumiți de serviciile avantajoase oferite în regim de urgență, fără comisioane ori taxe ascunse. 

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Mălini.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Mălini. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Mălini este un sat din sud-estul județului Suceava. Localitatea este cunoscută deoarece acolo s-a născut poetul Nicolae Labiș, unde se poate vizita și casa memorială a acestuia. Numele satului provine de la o pădure de mălini, arbori care s-au păstrat până în prezent. Populația satului se ridică la 2.924 de locuitori, potrivit ultimului recensământ din 2011.  

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care pune la dispoziția clienților servicii rapide și avantajoase. Membrii CAR beneficiază de dobânzi fixe, împrumuturi rapide și variante diversificate de economisire. Mai multe informații despre înscriere și servicii disponibile pentru clienți se oferă în agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. 

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us