Imprumuturi Rapide Moldovita

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide moldovita

Sucursala Moldovița oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Principală nr. 423 (lângă Primărie)
Contact: 0759 036 951

Sucursala Moldovița a început activitatea în anul 2015. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni în care te poți înscrie în orice moment. Membrii CAR se bucură de împrumuturi rapide cu dobândă fixă și moduri de economisire avantajoase pentru toate buzunarele.   

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Moldovița.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Moldovița. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Moldovița

Moldovița este un sat din județul Suceava care face parte din comuna Moldovița. Peisajele montane și specificul local fac din această localitate o destinație ideală pentru turiști. De aici pornește celebra Mocăniță Huțulca. Calea ferată a fost construită de un proprietar de gater din Munchen și dată în folosință în anul 1888 pentru a transporta masă lemnoasă. Linia a folosit acestui scop până în 2001, începând cu 2005 trecând în administrarea Asociației pentru păstrarea liniilor înguste din România. Traseul Mocăniței începe la Moldovița și se termină la Argel.   

CAR Învățământ este o asociație înființată în anul 1926 care oferă împrumuturi rapide cu dobândă fixă și fonduri sociale convenabile pentru economisire. Pentru a deveni membru, trebuie să îndeplinești una dintre condițiile următoare: să lucrezi în mediul privat, să fii bugetar, pensionar sau student.  

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us