Imprumuturi Rapide Radaseni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide radaseni

Sucursala Rădășeni oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: comuna Rădășeni, lângă Primărie
Contact: 0759 036 928

Sucursala Rădășeni a început activitatea în anul 2009. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ în care poți deveni membru în orice moment. Membrii CAR se bucură de împrumuturi rapide cu dobândă fixă și de metode avantajoase de economisire

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Rădășeni.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Rădășeni. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Rădășeni este un sat localizat în județul Suceava, cunoscut pentru culturile de pomi fructiferi. Cel mai vechi document istoric în care este pomenită localitatea datează din 1424, din timpul domniei lui Alexandru cel Bun. La ultimul recensământ din anul 2011, Rădășeni avea o populație de 2.255 de locuitori. 

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care oferă împrumuturi rapide și opțiuni avantajoase de economisire pentru orice buget. Poți deveni membru dacă lucrezi în mediul privat, ești bugetar, pensionar sau student.  Pentru a te înscrie ai nevoie doar de cartea de identitate. Mai multe informații despre înscriere și servicii disponibile pentru clienți se oferă în agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. 

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us