Imprumuturi Rapide Radauti

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide radauti

Sucursala Rădăuți oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Piața Unirii nr. 20 (vizavi de fostul cinema Flacăra) Contact: 0330 803 555, 0759 036 938, 0759 036 939 Fax: 0330 803 555

Sucursala Rădăuți a început activitatea în anul 2012. Aceasta este una dintre cele 23 de puncte de lucru ale CAR Învățământ Fălticeni. Membrii CAR pot accesa împrumuturi rapide cu dobândă fixă oricând și au la dispoziție metode avantajoase de economisire.

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Rădăuți.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Rădăuți. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Rădăuți

Rădăuți este un municipiu din județul Suceava, situat în regiunea istorică Bucovina. La recensământul din 2011, orașul avea o populație de 23.822 de locuitori. Mănăstirea Bogdana este un lăcaș de cult cunoscut din Rădăuți, considerat a fi cea mai veche construcție bisericească de zid din Moldova. Acolo sunt îngropați domnitorii Moldovei care au trăit până în timpul lui Alexandru cel Bun. Prin urmare, orașul a fost prima necropolă domnească a regiunii. 

CAR Învățământ este o asociație înființată în anul 1926 care acordă împrumuturi rapide și îți oferă posibilitatea să îți deschizi un fond social prin care să economisești eficient. Poți deveni membru dacă lucrezi în mediul privat, ești bugetar, pensionar sau student.  

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us