Imprumuturi Rapide Salcea

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide salcea

Sucursala Salcea oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: Calea Sucevei (lângă Primăria Salcea)
Contact: 0759 036 919, 0230 239 650

Sucursala Salcea a început activitatea în anul 2014. Aceasta este una dintre cele 22 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni. Membrii CAR se bucură de împrumuturi rapide cu dobândă fixă și de fonduri sociale special create pentru a economisi eficient și avantajos. Împrumuturile disponibile la CAR nu depind de fluctuația indicelui ROBOR, iar membrii sunt foarte mulțumiți de serviciile avantajoase oferite în regim de urgență, fără comisioane ori taxe ascunse. 

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Salcea.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Salcea. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Membrii CAR se bucură de dobânzi mici la împrumuturi și de fonduri de economii avantajoase. Înainte de a accesa un credit, cei interesați trebuie să se informeze constant în ceea ce privește dobânda, ofertele existente, condițiile de acordare și să răspundă la toate întrebările de bază precum: „ce?”, „cine?”, „unde?”, „când?”, „de ce?” și „cum?”.

Despre Salcea

Salcea este un oraș din județul Suceava. La recensământul din 2011, localitatea avea o populație de 9.015 locuitori. Deși a fost declarată oraș din 2004, localitatea este preponderent rurală, oamenii având ca ocupație de bază agricultura. Principalul obiectiv din Salcea este Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, deschis din 1960 traficului comercial.

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație cu tradiție înființată în anul 1926 care acordă împrumuturi rapide pentru salariați din mediul privat, bugetari, studenți și pensionari. Poți fi membru CAR dacă obții venituri de natură salarială sau din pensie și ai 18 ani împliniți. 

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut promotional fara giranti
Blog

Imprumut Fara Giranti

Perioada: 1.09. – 31.10. 2020 Că toamna vine cu cheltuieli noi știe toată lumea, dar cum facem să rezolvăm asta? Cu un împrumut promoțional fără

CITEŞTE MAI MULT »
imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »
economii
Blog

Unde sa gasesti economii chiar si atunci cand este imposibil

Totul despre economii Toată lumea vorbește despre economii, dar știm cu toții să punem în practică teoria? Că trebuie să economisim 10% din venituri, că

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us