Imprumuturi rapide pentru inceputul de an scolar 2017

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Împrumuturi rapide pentru începutul de an școlar

 

Toamna se apropie cu pași repezi, ceea ce înseamnă un nou început de an școlar pentru copilul tău. În fiecare an, aceeși poveste: ghiozdan nou, rechizite, îmbrăcăminte, încălțăminte. Pentru toate acestea este nevoie de bani urgent și de multă răbdare din partea părinților. Nu oricine își permite să bifeze lista pentru noul an cu cele mai calitative produse, de aceea este important să înveți cum să economisești și să faci cumpărături inteligente.

Rechizitele clasice nu mai sunt la modă printre cei mici, iar în 2017, cele mai căutate caiete, penare, ghiozdane ori stilouri poartă chipul personajelor preferate din desene animate: Violetta, Soy Luna, Hello Kitty și altele. Astfel de obiecte cu licență de vânzare ajung să coste triplu față de rechizitele simple. De exemplu, un ghiozdan echipat complet poate ajunge până la 500 de lei.

Împrumuturi rapide  

Cine nu reușește să pună bani la pușculiță, poate apela la împrumuturi mici. Dacă nu ai reușit să planifici devreme toate cheltuielile necesare, un astfel de credit rapid va fi soluția ideală. Fie că vei accesa un împrumut opțional (de urgență), unul tradițional sau un împrumut pentru studenți, CAR Învățământ Fălticeni îți pune la dispoziție suma de care ai nevoie, indiferent de statutul social. Fiind o instituție cu tradiție, poți veni la CAR Învățământ Fălticnei cu încredere, căci aici este locul în care îți vei rezolva problemele financiare oricând.

Împrumuturi de urgență

Acest tip de credit rapid se poate acorda și pe loc, dacă sunt întrunite toate condițiile de acordare. În funcție de suma de care ai nevoie, împrumutul poate fi rambursat într-o perioadă de până la 6 ani. Nu mai trebuie să te îngrijorezi dacă nu ai reușit să-ți faci un plan pentru începutul de an școlar. Un credit mic, de până în 5000 lei, te va feri de orice grijă. Chiar dacă ai un venit mic sau mediu, CAR Învățământ Fălticeni îți vine în ajutor oricând ai nevoie.

Poți folosi simulatorul de credite pentru a vedea un grafic de rambursare! LINK AICI

Trucuri de economisire

  • Înainte de a porni la cumpărături, este indicat să faci o listă impreună cu copilul tău și să te limitezi la ea. Dacă nu te abați de la ceea ce ați decis acasă, cheltuielile neprevăzute nu vor fi o problemă.

 

  • De asemenea, este o idee grozavă să nu iei mai mulți bani decât ai calculat. O regulă nescrisă spune că în magazine, cu cât ai mai mulți bani la tine, cu atât ești tentat să cheltui mai mult.

 

 

  • Indicat ar fi să pregătești rechizitele copilului chiar cu o lună înainte de începerea semestrului. În septembrie, prețurile sunt mai mari, magazinele sunt mai aglomerate și posibilitatea să economisești bani scade simțitor. Unde mai pui că va trebuie să te încarci cu multă răbdare stând la cozile interminabile din magazinele cu rechizite…

 

  • Pentru manuale, caută târguri de carte sau încearcă să faci cumpărături online. Astfel, vei reuși să compari prețurile și să achiziționezi materialele necesare la cele mai bune prețuri.

 

CAR Învățământ Fălticeni acordă împrumuturi tuturor, chiar și celor cu venituri mici și medii. Pentru mai multe detalii despre tipurile de împrumuturi practicate de către CAR, nu ezita să suni gratuit la 0800 827 227 sau să intri pe: Tipuri de împrumuturi potrivite pentru tine!

 

 

 

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us