Imprumuturi Rapide Siret

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide siret

Sucursala Siret oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Sucevei nr. 7
Contact: 0230 237 485, 0759 036 940
Fax: 0230 237 485

Sucursala Siret a început activitatea în anul 2012. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni. Membrii CAR pot accesa împrumuturi rapide cu dobândă fixă oricând și au la dispoziție metode avantajoase de economisire.

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Siret.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Siret. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Siret este un oraș situat în județul Suceava, la granița cu Ucraina. La recensământul din 2011, localitatea avea o populație de 7.976 de locuitori. Siret este unul dintre cele mai vechi orașe din Moldova și a doua capitală a regiunii, după Baia. Orașul este cunoscut ca locul de naștere al Elisabetei Lipă, canotoare română medaliată de 8 ori la 6 ediții ale Jocurilor Olimpice. 

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care acordă împrumuturi rapide și îți oferă posibilitatea să îți deschizi un fond social prin care să economisești eficient. Poți deveni membru dacă lucrezi în mediul privat, ești bugetar, pensionar sau student. Împrumuturile disponibile la CAR nu depind de fluctuația indicelui ROBOR, iar membrii sunt foarte mulțumiți de serviciile avantajoase oferite în regim de urgență, fără comisioane ori taxe ascunse. 

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us