Imprumuturi Rapide Slatina

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide slatina

Sucursala Slatina oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: comuna Slatina
Contact: 0759 036 941

Sucursala Slatina a început activitatea în anul 2007. Aceasta este una dintre cele 23 de puncte de lucru ale CAR Învățământ Fălticeni unde te poți înscrie. Membrii CAR beneficiază de dobânzi fixe la împrumuturi și de fonduri sociale convenabile pentru economii. Înainte de a accesa un credit, cei interesați trebuie să se informeze constant în ceea ce privește dobânda, ofertele existente, condițiile de acordare și să răspundă la toate întrebările de bază precum: „ce?”, „cine?”, „unde?”, „când?”, „de ce?” și „cum?”. 

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Slatina.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Slatina. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Slatina este o localitate situată în județul Suceava, la poalele Munților Stânișoarei. Satul a făcut parte din județul Baia până la reforma administrativă din 1950. Potrivit recensământului efectuat în 2011, populația Slatinei se ridică la 1.325 locuitori. Mănăstirea Slatina este principalul obiectiv turistic din Slatina, fiind un complex mănăstiresc ctitorit de domnitorul Alexandru Lăpușneanu. 

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care pune la dispoziția membrilor servicii rapide și avantajoase. Membrii CAR beneficiază de dobânzi fixe, împrumuturi rapide și variante diversificate de economisire. Mai multe informații despre înscriere și servicii disponibile pentru clienți se oferă în agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. 

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us