Imprumuturi Rapide Solca

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
imprumuturi rapide solca

Sucursala Solca oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Tomșa Vodă nr. 9B, bl. 9B, sc. A, parter (lângă Biserica Catolică)
Contact: 0230 477 270, 0759 036 942
Fax: 0230 477 270

Sucursala Solca a început activitatea în anul 2011. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni unde te poți înscrie. Membrii CAR beneficiază de dobânzi fixe la împrumuturi și de fonduri de economii avantajoase pentru orice buget. Împrumuturile disponibile la CAR nu depind de fluctuația indicelui ROBOR, iar membrii sunt foarte mulțumiți de serviciile avantajoase oferite în regim de urgență, fără comisioane ori taxe ascunse. 

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Solca.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Solca. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Solca

Solca este un oraș din partea central-estică a județului Suceava. Localitatea are o populație de 2.188 locuitori, conform ultimului recensământ din 2011, fiind cel mai mic centru urban din județ. Solca este o fostă stațiune balneoclimaterică, renumită pentru densitatea mare a stratului de ozon. Din acest punct de vedere, orașul este pe primul loc în România și pe al doilea în Europa. 

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care oferă împrumuturi rapide cu dobândă fixă și fonduri convenabile de economisire. Pentru a deveni membru, trebuie să îndeplinești una dintre condițiile următoare: să lucrezi în mediul privat, să fii bugetar, pensionar sau student.  

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

Informatii

Program de Paști 2021

Fiindcă vine Paștele Ortodox programul sucursalelor noastre se va suferi mici modificări.   Programul sucursalelor CAR Învățământ Fălticeni de Paște va fi următorul: Vineri – 30

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us