Imprumuturi Rapide Suceava Burdujeni

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide suceava burdujeni

Sucursala Suceava Burdujeni oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Calea Unirii nr. 86 (vizavi de Școala Gimnazială „Jean Bart”)
Contact: 0330 803 758, 0759 036 947
Fax: 0330 803 758

Sucursala Suceava Burdujeni a început activitatea în anul 2013. Aceasta este una dintre cele 22 de sucursale ale CAR Învățământ Fălticeni. Membrii CAR pot accesa împrumuturi rapide cu dobândă fixă oricând și au la dispoziție metode avantajoase de economisire.

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Suceava.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Suceava. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Suceava

Suceava se află în sudul regiunii istorice Bucovina și se numără printre cele mai vechi și mai importante așezări ale României. La ultimul recensământ din 2011 s-au înregistrat 92.121 de locuitori. Orașul se remarcă prin multitudinea de lăcașuri de cult vechi aparținând unui număr mare de religii, ceea ce demonstrează multiculturalismul așezării și diversitatea etnică. Cetatea de Scaun de Scaun a Sucevei, muzeele, statuile, casele memoriale și monumentele istorice din județ merită vizitate! 

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care acordă împrumuturi rapide și îți oferă posibilitatea să îți deschizi un fond social prin care să economisești eficient. Poți deveni membru dacă lucrezi în mediul privat, ești bugetar, pensionar sau student.

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us