Imprumuturi Rapide Suceava Centru

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide suceava centru

Sucursala Suceava Centru oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: str. Tipografiei nr. 5, parter (blocul nou)
Contact: 0330 803 474, 0759 032 978, 0760 259 572
Fax: 0330 803 475

Sucursala Suceava Centru a început activitatea în anul 2010. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni în care te poți înscrie în orice moment. Membrii CAR beneficiază de împrumuturi rapide cu dobândă fixă atunci când au nevoie și de opțiuni avantajoase de economisire. 

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Suceava.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Suceava. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Suceava

Suceava se află în sudul regiunii istorice Bucovina (cu excepția cartierului Burdujeni) și se numără printre cele mai vechi așezări ale României. La recensământul din 2011 s-au înregistrat 92.121 de locuitori, localitatea clasându-se pe locul 23 în rândul celor mai mari centre urbane din țară. Orașul este cunoscut pentru multitudinea de lăcașuri de cult vechi aparținând unui număr mare de religii, ceea ce demonstrează multiculturalismul așezării și diversitatea etnică. Turiștii pot vizita Cetatea de Scaun de Scaun a Sucevei, muzee, case memoriale, precum și planetariul și Observatorul Astronomic din localitate.

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926. De atunci, „împrumuturi rapide” și „economii” au rămas cuvintele-cheie definitorii ale produselor CAR. Poți deveni membru dacă lucrezi în mediul privat, ești bugetar, pensionar sau student.

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us