Imprumuturi Rapide Vatra Dornei

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
imprumuturi rapide vatra dornei

Sucursala Vatra Dornei oferă împrumuturi rapide pentru bugetari, salariați din mediul privat, pensionari și studenți. La CAR Învățământ se pot deschide și fonduri sociale pentru economii, bonificate anual cu o dobândă avantajoasă.

Adresa: Strada Mihai Eminescu nr. 27, Vatra Dornei (vizavi de Restaurant Lordinul)
Contact: 0230 372 088, 0759 036 945
Fax: 0230 372 088

Sucursala Vatra Dornei a început activitatea în anul 2012. Aceasta este una dintre cele 23 de agenții ale CAR Învățământ Fălticeni unde te poți înscrie. Membrii CAR beneficiază de dobânzi fixe la împrumuturi și de fonduri de economii convenabile. Împrumuturile disponibile la CAR nu depind de fluctuația indicelui ROBOR, iar membrii sunt foarte mulțumiți de serviciile avantajoase oferite în regim de urgență, fără comisioane ori taxe ascunse.

CAR Învățământ Fălticeni se implică de fiecare dată când este nevoie în comunitatea locală din Vatra Dornei.

Programul „Burse pentru cei mici III” 2019-2020, inițiat de CAR Învățământ Fălticeni continuă pentru a susține și încuraja educația elevilor din Vatra Dornei. Ajutorul financiar este pentru copiii care au rezultate foarte bune la învățătură și o situație materială precară.

Despre Vatra Dornei

Vatra Dornei este un municipiu din județul Suceava care are o populație de 14.429 locuitori, potrivit ultimului recensământ din 2011. Orașul este renumit încă din secolul XIX ca stațiune balneară, pentru practicarea sporturilor de iarnă. Iubitorii de schi aleg Vatra Dornei datorită varietății pârtiilor din oraș. Cazinoul din Vatra Dornei este unul dintre obiectivele turistice care merită vizitate acolo, fiind clasat drept monument istoric. 

CAR Învățământ Fălticeni este o asociație înființată în anul 1926 care pune la dispoziția clienților servicii rapide și avantajoase. Membrii CAR beneficiază de dobânzi fixe, împrumuturi rapide și variante diversificate de economisire. Mai multe informații despre înscriere și servicii disponibile pentru clienți se oferă în agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. 

Dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vino în una dintre agențiile CAR Învățământ Fălticeni din județul Suceava. Economisește timp și apelează gratuit TelVerde 0800 827 227 sau scrie pe Facebook CAR Învățământ Fălticeni!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut promotional fara giranti
Blog

Imprumut Fara Giranti

Perioada: 1.09. – 31.10. 2020 Că toamna vine cu cheltuieli noi știe toată lumea, dar cum facem să rezolvăm asta? Cu un împrumut promoțional fără

CITEŞTE MAI MULT »
imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »
economii
Blog

Unde sa gasesti economii chiar si atunci cand este imposibil

Totul despre economii Toată lumea vorbește despre economii, dar știm cu toții să punem în practică teoria? Că trebuie să economisim 10% din venituri, că

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us