Imprumuturi urgente Suceava

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Pentru a veni în ajutorul sucevenilor care se confruntă cu un trafic nu prea prietenos, CAR Învățământ Fălticeni a deschis în orașul Suceava 3 puncte de lucru, așezate strategic, pentru a limita spre minimum nevoia membrilor săi de a se deplasa cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun atunci când vor să ia un împrumut urgent, să economisească sau să apeleze la serviciile de asistență socială.

Click AICI pentru a vedea tipurile de împrumut!

Membrii CAR Învățământ Fălticeni, locuitori ai orașului Suceava, s-au arătat mai mult decât încântați de decizia Consiliului Director al asociației care a venit în sprijinul lor.

Pentru a ajuta și mai mult membrii săi, care sunt salariați din mediul privat, bugetari sau pensionari, CAR Învâțământ Fălticeni le-a oferit acestora posibilitatea de a avea ratele puse pe ștatul de plată (conform unui borderou emis de CAR) sau posibilitatea de a le plăti prin bancă. Detalii despre modalitățile de plată, despre împrumuturile rapide, economiile avantajoase și programele de asistență socială practicate de către asociație se pot alfa la numărul cu tarif gratuit 0800 827 227

CAR Învățământ Fălticeni are deschise în județul Suceava un total de 23 de agenții. Lista lor, împreună cu datele lor de contact, le puteți găsi aici.

Agentia Suceava (George Enescu)

Agentia Suceava 2

Agentia Suceava

 

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

credit rapid nebancar
Blog

Credit rapid nebancar

Răspundem întrebărilor voastre| Totul despre împrumuturi Ce ne interesează la un credit rapid nebancar? Valoarea maximă, perioada de rambursare, condițiile de acordare, actele necesare, dobânda sunt

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us