Imprumuturi de urgenta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De 2-3 săptămâni membrii noștri vin și iau împrumuturi de până în 10.000 lei pentru nunți. Da, pentru nunți. Socri, soacre, miresici și ginerei vin la agențiile CAR Învățământ Fălticeni din întreg județul Suceava pentru că e mai bine, pentru că ne ajutăm între noi și pentru că rapiditatea cu care acordăm împrumuturile de bani ne definește.

(Banii în 24 de ore nu e doar marketing)

   Nu punem multe întrebări, nu cerem multe acte, nu avem un proces birocratic și greoi și totuși, reușim din 1926 să dăm împrumuturi rapide pentru nevoi urgente.

Este o vorbă din bătrâni care spune „Nu se potrivește socoteala de acasă cu cea din târg” și cu toții știm că e adevărată. De multe ori am ieșit la magazin după pâine și lapte și am ajuns acasă cu un covor nou pentru ușa de la intrare.

Recent un membru al CAR, din orașul Fălticeni a venit și a accesat un Împrumut garantat cu fondul social pentru că avea de făcut „mici cumpărături”. Mărturisindu-ne, în timp ce completa cererea râzând, că a ieșit să cumpere o față de masă pentru că avea o aniversare în familie și a sfârșit prin a redecora toată camera.

Așadar, pentru atunci când mergi la magazin să cumperi perdele și sfârșești prin a lua un dulap, var, covor, draperii.. și perdele, te așteptăm în oricare din cele 23 de agenții din întreg județul Suceava pentru a accesa un credit rapid, fără comisioane și litere mici.

Spor la renovări 🙂

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

program special car invatamant falticeni coronavirus
Blog

Program special CAR

Programul de lucru în agențiile CAR Învățământ Fălticeni va fi redus, începând din data de 16 martie 2020, pentru a preveni răspândirea COVID-19. PROGRAM SPECIAL

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us