Oferta de vara 2014

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
 NOU !!! Premieră absolută pentru județul Suceava și pentru CAR Învățământ Fălticeni
La Conferința Națională a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariaților din România care a avut loc în data de 30 mai 2014 la Brașov, CAR Învățământ Fălticeni a fost clasată pe locul 1 la nivel național într-un clasament din care fac parte peste 1900 de case de ajutor reciproc.
Dacă până acum CAR Învățământ Fălticeni era cel mai mare C.A.R. din județul Suceava, acum ne putem mândri că suntem nr.1 în România.
Dacă ești membru C.A.R. sau colaborator îți mulțumim pentru colaborare și te felicităm din inimă pentru că succesul acestei organizații este și succesul și contribuția ta.
Dacă încă nu ești membru C.A.R. te invităm să ni te alături și să te bucuri de avantajele și beneficiile pe care le au cei peste 13.000 de membri din județul Suceava.

Sărbătorim succesul împreună și vă prezentăm

NOUTĂȚILE PENTRU VARA ANULUI 2014

În ședința Consiliului Director al CAR din data de 23 mai 2014, s-au hotărât următoarele:

 Introducerea unui nou tip de împrumut, ÎMPRUMUTUL FĂRĂ GIRANȚIvalabil în perioada iunie-august 2014 în următoarele condiții:

  • persoane eligibile: salariați din orice domeniu de activitate sau pensionari cu vârsta pânâ în 65 de ani la momentul acordării împrumutului;
  • suma maximă acordată: 12.000 lei
  • perioada de rambursare: până la 3 ani
  • împrumutul poate fi de până la 5 ori fondul social (fondul se poate constitui pe loc, din împrumutul acordat pentru membrii noi).

În perioada iunie-august 2014, persoanele care se înscriu împreună cu o cunoștință, beneficiază, ambele, de 50% reducere la taxa de înscriere.

Atât pentru împrumuturile tradiționale cât și pentru împrumuturile opționale (de urgență) suma maximă care se poate acorda crește la 25.000 lei.

  • Perioada maximă de rambursare: până la 6 ani (pentru imprumuturile optionale)
  • Valoarea împrumutului poate fi de până la 8 ori fondul social constituit. Pentru împrumuturile opționale, fondul social opţional poate fi constituit pe loc, din împrumutul acordat (valabil și pentru membrii noi).

În luna iunie, pentru personalul din instituțiile de învățământ (personal didactic și auxiliar), împrumuturile opționale pot fi acordate cu opțiunea de amânare a ratei până la 3 luni, perioadă în care se plătește doar dobânda.

Pentru detaliile complete ale ofertei de vara, va asteptam intr-unul din cele 18 puncte de lucru din judetul Suceava.

CLICK AICI PENTRU A AFLA CARE ESTE CEL MAI APROPIAT PUNCT DE LUCRU

 

LASĂ UN COMENTARIU

POSTARI RECENTE

imprumut car
Blog

Imprumut CAR

Cine poate lua împrumut la CAR?Ce tipuri de împrumuturi se pot lua la CAR?Cum poți lua un împrumut la CAR? Cine este eligibil pentru împrumut?

CITEŞTE MAI MULT »

Follow Us